image Pemenang Tempat Kedua - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 16 June 2010

# Kuiz Smile..Smile..Smile..

Pemenang Tempat Kedua



"Salam...Hai Kak Mia.. Hadiah Kak Mia dah selamat sampai kat Fatin.. Haaa tengok la gambar kat atas 2 hihi.. Happy ni.. Nnt nak p makan la.. Banyak tu - Rm50 hihi :D. Thanks ehh Kak Mia sebab wat Kuiz macam ni. Bawu best sebab dia tengok pada kemampuan setiap individu tu sendiri. Bukan jez bergantung pada nasib ja kan :P. & x sia-sia usaha Fatin  2jam lebih tumpu satu hari tu ja sebab nak selesaikan Kuiz Kak Mia ni. X kisah la walaupun Fatin dah tau pemenang misteri 2 dah dapat kat owang lain :D , asaikan Kuiz Fatin siap ari 2 jugak :D. Makacih Kak Mia. Xsangka nak dapat tempat ke2. :) SYOK!!!!!!!!!!!! :P Ok that all.. Papai Salam (^_^)
***Princess Diary  (。◕ ‿ ◕。)***"
Fatin Hanani ada juga membuat entri khas di dalam blognya Hadiah Kuiz Smile Smile.

kata-kata kreatif untuk B.L.O.G. M.I.A.
"Salam..ok bagi fatin B.L.O.G M.I.A sangat banyak memberi bantuan kepada blogger2 lain. Ini kerana kak mia banyak memberi info2 yang berguna... banyak yang fatin dapat belajar..Banyak info2 yang fatin bawu tau lepas baca kat blog kak mia. Fatin kan bawu ja follow kak mia so.. fatin bawu tau tentang2 semua tu lepas fatin menjawab kuiz smile smile smile nih.. Sambil Fatin cari jawapn Fatin tengok entry2 yang menarik hati fatin.. Antaranya : entry wanita- tanah,air,api,angin , cara2 wat cucuq (sebab fatin x pandai sgt bab2 memasak :) ) adab ptg kuku 2. mandi songsang , pasal tuala wanita 2(seram hihi) & banyak lagi..Jenuh nak senarai satu2 sangat banyak info yang boleh diambil sebagai pengajarankan. :D.. Lagi satu..kuiz kak mia ni sangat bagus sebab boleh bagi otak kita berfungsi hihi..xla fatin ni keja on9 fb 2 ja..:D bgs gak untuk otak kitakan . :)"

5 comments:

  1. bestnye.. huuhu..nak jugak mia! hehehe

    ReplyDelete
  2. Oh first time sampai sini. Ada kontes baru tak?

    ReplyDelete
  3. uikkk... belum ada lagi...baru lepas buat contest .. :)

    ReplyDelete
  4. kak mia...baucer 2 fatin dah abis guna hehehe
    p makn ngan adik ,cousin n mr.gjie hehe & beli wak balik kat mama,abh & tok hehe weee
    thanks kak mia coz wat cntest ni..dapt blnja owg len lak hehehe
    padahal fatin dapt free ja..
    tapi free pun usaha fatin kan!! :P
    (^_^)
    siyes sonok bangat :D

    ReplyDelete