image Pemenang-Pemenang Tempat Saguhati - Mia Liana

Monday, 14 June 2010

# Kuiz Smile..Smile..Smile..

Pemenang-Pemenang Tempat Saguhati

 Pemenang-Pemenang Saguhati Dengan Hadiah Yang Telah Dimenangi



"Salam..Mieran mengucapkan jutaan terima kasih kepada kak mia liana sekeluarga kerana meletakkan mieran sebagai pemenang saguhati contest smile..smile.smile.. sejujurnya mieran amat menyukai konsep contest yang diterapkan oleh kak mia..dalam masa mencari jawapan kepada soalan yang diberikan, mieran sempat membaca pelbagai entry yang dihasilkan oleh kak mia..paling menarik bagi mieran adalah entry resepi kuih-muih :)"
Mieran ada membuat entri khas di dalam blognya Menang Contest Lagi.. Saguhati :)


"Terima kasihlah kak Mia sebab mengajak saya masuk ke kontest akak . Berpeluang jugak saya menang dalam kontest akak nie . First time saya menang kontest nie , walaupun dapat hadiah sagu hati saya x kisah .. hehehe . Lain kali klau wat kontest , ajaklah saya yea . Terima kasih daun keladi. Lain kali wat laa kontest lagi !!! "
Zqah Ail ada membuat entri khas di dalam blognya First Time Menang Hadiah Kontest.



"Salam kak mia, ifa nak ucapkan ribuan terima kasih..sebab kak mia sudi memilih ifa sebagai pemenang saguhati..ifa xsangka pun..ifa join suka2 nak support kak mia yang ifa baru kenal dalam dunia blogging nie..maklum la..ifa nie newbie..diharap dengan ini..moga berkekalan la hubungan persahabatan antara kita ye kak.insyaallah sampai bila2..moga kak mia dan keluarga sentiasa dirahmati oleh ALLAH S.W.T..amin..


k kuning nama kucing yang berada di dalam banner rasmi kuiz smile..smile..smile..
a anjuran oleh kak mia dan keluarga
k kuiz ini sangat mencabar ifa


m mengucapkan terima kasih kerana memilih ifa sebagai pemenang saguhati
i insyaallah hubungan persahabatan kita ini berkekalan
a akak memang best!senyum selalu!"
Tiefazatie ada membuat entri khas di dalam blognya hadiah kuiz smile..smile..smile.. dah sampai

12 comments:

  1. waa..bestnye dpt adiah..huhu..nyesal plak xjoin..tahniah pd y mng..=]

    ReplyDelete
  2. thanks for u visiting my blog... :D

    ReplyDelete
  3. tahniah pada pemenang...ada kontest lain tak?

    ReplyDelete
  4. tq kak..=)..malu plak tgk muka ifa sini..hihi

    ReplyDelete
  5. berbaloi-baloi dapat voucher..hehe.thanks kak mia :)

    ReplyDelete
  6. hohoh.. posing maut mamat atas tuh..hahah

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pememang,
    x dapat aku nak merasa KFC free.. huhhuu..

    sapa nak termos cantik?
    join kontest http://www.gnesop.com/2010/06/peraduan-teka-dan-menang-apa-ada-dalam.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih akak ! eh , org lain wat entri .. sy x pon .. malunyer =) nanti sy wat entri yea .. hehehe

    ReplyDelete
  9. eheii,tahniah kepada semua pemenang contest,ngeh3

    ReplyDelete
  10. bestnye! ada lagi tak?

    ReplyDelete
  11. kak mia, hubby sya dah cek, masih belum dapat pun lg..peti surat masih kosong..
    (nk cek sendiri tak larat nk turun semalam, tingkat 3. maaf ye klau lmbat beritahu)

    ReplyDelete