image Mialiana.com Sudah Mencecah 7000 Followers - Mia Liana

Friday, 17 February 2012

# Blog Matters

Mialiana.com Sudah Mencecah 7000 Followers


Syukur alhamdulillah. Berkat kesabaran dan kesungguhan dalam arena blog ini, akhirnya Mialiana.com sudah mencecah 7000 followers. 

Terima kasih tidak terhingga kepada pengunjung-pengunjung blog ini yang setia menyokong Mialiana.com sama ada bloggers ataupun silent readers. Yang suka ataupun yang tak suka dengan Mia. Mia juga boleh terima pendapat dan komen dari anda semua bagi memperbaiki kelemahan blog ini.

Bermula pada 2007, blog ini menapak selangkah demi selangkah ke hadapan. Dari Mialianas.blogspot.com kepada Mialiana.com. Mendapat sokongan padu daripada rakan-rakan bloggers dalam menceriakan ruangan komen dan shoutbox.

Tanpa anda semua, tiada maknalah Mialiana.com ini. Terima kasih untuk segalanya. Doa Mia mengiringi anda semua.

p/s: sayang anda semua ketat-ketat....

24 comments:

  1. tahniah mia, bestnya....

    syg ketat2 dr jauh...js..hehe

    ReplyDelete
  2. wah!! bestnya.. kite ni ntah bile.. hehehe.. pict profile pun ada kat situ ar.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh..tahniah kak mia...hope blog saya boleh jadi sehebat blog akk..:)

    ReplyDelete
  4. WAHHHH 7000 tuh..tahniah...saya nk sampai 1000 pun payah sgt..hehe..

    ReplyDelete
  5. WOWWWWWWW TAHNIAHHHHH MIAAAAAAAAAA!!! so happy for you..

    ReplyDelete
  6. kak mia mmg tebaek, baru aje kenal dgn kak mia, dah mnjadi mesra :)

    ReplyDelete
  7. congrat kak. keep it up! ;D

    ReplyDelete
  8. wah .. tahniah akak. :D
    org follow blog akak sebab blog akak menarik, interesting nak baca. hehe.
    saya suka blog akak ^^Y

    ReplyDelete
  9. Congrats akak, berkat kesabaran yang tak sia-sia tu :)

    hehe..bilalah myra pulak nak merasa follower banyak tu :')

    ReplyDelete
  10. congrats kak mia~.. ^_^
    syg akak ketat2 gak, hehe..

    ReplyDelete