image Bicara Minda Bersama Tun Dr. Mahathir - Bahagian 1 - Mia Liana

Friday, 24 February 2012

# SENYAP

Bicara Minda Bersama Tun Dr. Mahathir - Bahagian 1

Seronoknya dapat menghadirkan diri di majlis yang begitu gemilang ini. Dari hotel, Mia dan Kak Aida jalan kaki ke PWTC. Kiranya exercise di pagi hari. Fiuhhh... letih lah juga... Kami jalan kaki dalam masa 15 minit.

Kami sampai agak awal dan terus pergi ke ruang duduk berdekatan dengan AJK VYREC. Mia join event ni atas kapasiti NGO Belia untuk blogger. Semua dijemput untuk sarapan dahulu sebelum majlis bermula.

Jom tengok gambar-gambar sebelum majlis bermula... zassss...










p/s: sebenarnya nak live update dari PWTC pagi tadi, tapi broadband sangat lambat terus terbatal hajatnya...

Entri Yang Berkaitan :

5 comments:

  1. seronok dpt dengar secara live idea2 bernas tun...

    ReplyDelete
  2. my idol !!!

    bestnya sis mia dapat tgk live.. sob3.. kita jeles la :(

    ReplyDelete
  3. I pun pi jugak...! Memang best. I pegi atas kapasiti opis.

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat peluang macam ni kan..
    sharelah infonya.. boleh dikongsi bersama..

    P/s : Takut nak panggil Mia dengan panggilan Kak, kot2 kita sebaya.. awal 30 an,,

    ReplyDelete
  5. nk g gak..tapi ada urusan lain..terlepas kali ini.. harap ada lagi selepas ini.

    ReplyDelete