image Prestasi Mialiana.com Pada Minggu Terakhir Januari 2012 - Mia Liana

Thursday, 2 February 2012

# Blog Matters

Prestasi Mialiana.com Pada Minggu Terakhir Januari 2012

Tentu ramai tertanya-tanya dan nak tahu berapa trafik yang Mia dapat dalam sehari, bukan? Alhamdulillah pada minggu lepas di sepanjang minggu terakhir Januari 2012, blog ini telah menerima kunjungan sebanyak 3127 unique visitors dengan page views sebanyak 4421.

Dari dulu sehingga kini tetap maintain walaupun tidaklah sampai mencecah trafik 4 angka. Ini amat bermakna buat Mia. Tetapi jika dibandingkan dengan blogger-blogger lain yang jauh lebih hebat, terutamanya entri-entri SEO, akan sentiasa menerima kunjungan beribu-riban. Opppsss... Mia memang belum sampai lagi ke tahap itu.

Yang penting, ada juga pengunjung yang sudi datang ke blog ini setiap hari. Mia suka sangat. Harap anda semua suka membaca entri-entri di sini dan akan singgah sini kembali. Jangan serik ya....

Untuk lebih jelas dan terperinci, jom tengok statistik ni... zassss

klik pada gambar untuk besarkan

p/s: entri prestasi Mialiana.com di sepanjang bulan Januari akan menyusul kemudian...

37 comments:

  1. fuh, kira tinggi jugak traffik kak mia. tahniah...

    ReplyDelete
  2. ok la tu kak.. leh tahan gak kemantapannye :) tahniah kak :)

    ReplyDelete
  3. tahniah...harap2 di masa depan akan makin bertambah pengunjungnya:)

    ReplyDelete
  4. tahniah!! Cik Rose tak pernah check traffic hehehe

    ReplyDelete
  5. jelesnye..hehe..dasat tu, share la tips kak..:)

    ReplyDelete
  6. tahniah mia .. buleh tingkatkan lg tu .. ;)

    ReplyDelete
  7. Tahniah, Ini juga dikatakan rezeki tuan punye blog.
    Jom LIKE my page : http://www.facebook.com/pages/Blog-Kesinambungan-Zaman/162220210547614

    ReplyDelete
  8. gile best kak mia, hehe..congrats!!

    sy nye slalu naik trun antara 100 aje, huhu~.. T_T

    ReplyDelete
  9. tahniah Mia.. usaha pasti jaya.. ;) keep it up..

    ReplyDelete
  10. semua ni smangat kita nak terus berblog kan kan? :) moga trus maju jaya nadh ucapkan

    ReplyDelete
  11. @fyna uikk jangan jeles. fyna pun boleh juga dapat macam ni...

    ReplyDelete
  12. @Yana Libra terima kasih..

    p/s: semua minta tips, tapi tak beritahu nak tips yang mana satu... confius japs...

    ReplyDelete
  13. @Cik Rose Cute terima kasih. sekali sekala kena jugalah cik rose check trafik ya...

    ReplyDelete
  14. @LiNda uikkk jangan jeles2.. kalau rajin, linda pun boleh dapat trafik macam ni juga..

    ReplyDelete
  15. @feyus terima kasih.. mia dah like fb page tu...

    ReplyDelete
  16. @fRaMe LenSeS ya... hasil dari usaha gigih berblog. terima kasih nadh...

    ReplyDelete