image Hadiah Daripada Budak Kampung - Mia Liana

Saturday, 4 February 2012

# Community

Hadiah Daripada Budak Kampung

Ingat tak tempohari Mia ada join Segmen Saya Suka Blogwalking Bersama Aku Budak Kampung? Yeahhh... Mia pun telah menerima hadiah daripada Budak Kampung. Klik SINI untuk tengok entri Mia tu.

Sukanya. Rasa gembira dan seronok dapat berkenalan dengan Budak Kampung yang merupakan seorang student. Belajar rajin-rajin ya....

Hadiahnya simple tetapi cukup berharga buat Mia. Persahabatan yang dibina bukannya mudah. Mia mula mengenali Budak Kampung semenjak dia join Segmen Blogger Aktif Mia akhir tahun lepas dan merupakan peserta pertama yang join.

Jom singgah blog dia di http://hunny-dew.blogspot.com.




p/s: Kak Mia nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada Budak Kampung... really love it!

26 comments:

  1. tahniah ye. silaturrahim pon mudah2an berpanjangan. dunia blogging mmg byk mengenalkan kita kpd rakan2 baru..;)

    ReplyDelete
  2. wah, tahniah kak mia ;) heee..

    Jom jemmput contest blog Eza pulak. hihik ;)

    ReplyDelete
  3. shakira mng no. 2, but hdiah blum tiba lg.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. wah ..
    tahniah kak ^^
    ada trademark ABK lagi .. :D

    ReplyDelete
  5. org pemes opkos la semua org bg adiah hehehe

    p/s : kakak sy takleh shout la kakak, kena block

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah mia..mama tunz pun ngah menunggu hadiah dripd ABK...moga hubungan para blogger ini akan berpanjangan..

    p/s afzal....tu lah..asik jerit kuat2 dh x leh shout kan..hahhaha

    ReplyDelete
  7. bilalah ABK nak bagi QAS pulak! HAHAH..untunglah kak MIA:)

    ReplyDelete
  8. @Yana Libra uikkk jangan jeles2. kena rajin join segmen..

    ReplyDelete
  9. @Eza Boom Boom terima kasih ya eza.. hmmm akak dah tengok entri contest tu, macam susah je nak teka berapa banyak. tak reti sangat. huhuhu...

    ReplyDelete
  10. @Mohd Norafzal uikkk hehehhe... takdelah femes sangat. biasa2 aje...

    p/s: entahlah bukan afzal je yang kena block, orang lain pun kena juga. kak mia takde usik setting apa2 pun.. huhu..

    ReplyDelete
  11. @QAS terima kasih QAS... kenalah rajin bodek ABK..

    ReplyDelete