image Giveaway Choco Rerama Biru - Mia Liana

Thursday, 9 February 2012

# Contest

Giveaway Choco Rerama Biru


Mia baru je sempat nak join segmen Kak Yong ni. Ramai blogger yang sudah join. Mestilah Mia support Kak Yong. Jangan risau. Kak Yong pun selalu support Mia. Semua syarat-syarat telah pun Mia patuhi. 

Kepada yang berminat jomlah join sama sementara masa masih ada. Tarikh tutupnya ialah pada 28 Februari 2012.

Syarat (copy dari entri Kak Yong) :
  1. LIKE Laman Kakyong[dot]com
  2. Add FB Kakyong Habibah Yahya >> tinggalkan mesej (PM) maklumkan anda adalah peserta giveaway
  3. Follow blog ChocoFancy
  4. Follow twitter Ibu3A [jika ada akaun twitter, jika tak ada no problem]
  5. Tak perlu buat entri, tinggalkan butiran url blog & FB id di kotak komen [1 cabutan]
  6. Buat entri di blog [1 cabutan] - mesti letak banner yang dibacklink ke n3 ini  & tayang gambar-gambar hadiah 
  7. Share di wall FB masing-masing >> klik aje button share yang ada di n3 ini [1 cabutan]
  8. Tweet/retweet >> klik ajer button retweet yang ada di n3 ini [1 cabutan]
  9. Share di google+ [jka anda ada akaun google+] - 1 cabutan
  10. Follow blog Herba Tihara


Agak-agak tergoda tak bila tengok hadiah-hadiah ni.......

2 sachet botanical drinks + 1 sachet susu kambing + 1 sachet sphyru coffee untuk 3 pemenang

12 pcs chocolate ala-ala cake-pop untuk 1 pemenang

9 pcs chocolate untuk 1 pemenang

crotchet bookmark daisy untuk 1 pemenang

12 pcs chocolate untuk 1 pemenang

p/s: kalau tergoda.. jomlah join....

2 comments: