image TOLONG PROMOTE CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 17 February 2012

# Contest

TOLONG PROMOTE CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN

Mia nak war-warkan kat sini. Adik Aiman buat contest yang pertama. Diharap dapat sambutan. Mia turut sponsor hadiah untuk tempat pertama, kedua dan ketiga sahaja.

Jom tengok entri Aiman yang Mia copy paste dari CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN (link baru update pada 11.10 malam 17/2/2012)

Banner Contest !!

SYARAT - SYARAT !
1. Wajib Ade Blog
2. Wajib Follow Blog Aiman
3. Wajib Like Fanpage Aiman 
4. Anda Dinasihatkan FOLLOW/LIKE/ADD
Sponsor2 .. Kerana Dia telah mensponsorkan hadiah2 .. HARGAILAH JASA MEREKA .. ^.^

SENARAI SPONSOR

BLOG BIRU | LIKE
FARAH YUMI | FOLLOW
JOEL LESLIE | FOLLOW
B&M | LIKE



CARA - CARA NAK JOIN !!

1. BUAT 1 ENTRY YG BERTAJUK CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN
2. LEKATKAN BANNER .
3. PILIH TEMA ..
> MOTO HIDUP
> TAGLINE 

PILIH SALAH SATU JER !!
Tuliskan Moto hidup @ Tagline tu mengikut kreaviti anda .. ...

4. JAWAB SOALAN INI DENGAN JUJUR !!

a. BILAKAH ANDA START BERBLOGGER??
b. APA PANDANGAN ANDA TENTANG BLOG AIMAN ??

5. LETAK LINK DI KOTAK KOMEN ENTRI YE !!

Pemenang dipilih melalui : moto hidup @ tagline yg paling kreatif

Expired : 10/3/2012

100 PENYERTAAN TERAWAL AKAN DAPAT KEZUTAN!!
Nk dpat kejutan??
CEpat2 la jOIn !!


p/s: Mia nak ajak sesiapa yang berminat untuk join contest ni.... klik SINI.

6 comments:

  1. kak mia..sy nk join tapi tak let nk view belog aiman.dy tulis Sorry, the blog at aiman-cool-aime.blogspot.com has been removed.

    ReplyDelete
  2. kak mia, kenapa tak boleh buka blog aiman tu?

    ReplyDelete
  3. try buka blog dr pesbuk aiman gak, tp nampaknyer blog dia dah mmg kena remove. ade masalah teknikal ke? atau tdelete blog?

    ReplyDelete
  4. sorry semua. mia baru je online ni. aiman baru je beritahu yang dia dah tukar blog. ni link baru entri contest

    http://aimancool99.blogspot.com/2012/02/contest-moto-hidup-vs-tagline-by-aiman.html

    ReplyDelete