Mega Giveaway By Cik Bunny - Mia Liana

Monday, January 16, 2012

# Contest

Mega Giveaway By Cik Bunny


Mia di tag oleh Mokcik Ann untuk Mega Giveaway ni. Terima kasih ya... Giveaway ini dianjurkan oleh Cik Bunny.

Semua syarat-syarat telah pun Mia patuhi termasuklah follow blog dan like FB page penganjur dan sponsor. ID blog -->Mia Liana dan ID FB -->Julia Ngah

Untuk giveaway ini, Mia tak tag sesiapa pun. Mia buka peluang ini pada sesiapa yang berminat, ambillah tag ini tapi nanti di entri itu kena beritahu dapat tahu daripada Mia Liana ya.... untuk referral dari blog Mia ni...

Syarat untuk Join:
  1. Mempunyai alamat di Malaysia.
  2. Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni.
  3. Letak link sponsor dalam entri:
  4. Cik Bunny: Blog /Fanpage
  5. Amir Nawawi: Blog /Fanpage
  6. Amely Afandi: Blog
  7. Mira Miraie: Blog
  8. Shawls Gallery: Blog / Fanpage
  9. Herba Tihara: Blog
  10. Atienabila: Blog
  11. Ika: Blog /Fanpage( New Sponsor)
  12. Kedai Kaspersky Online (KKO): Blog / Fanpage
  13. sila like dan follow sponsor.
  14. Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
  15. Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh tutupnya ialah pada 31 Januari 2012 dan juri giveaway ini ialah Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor).

8 comments: