image Mood Berangan - Mia Liana

Friday, 24 May 2013

# Blog Matters

Mood Berangan


Sejak minggu ini, kalau buka blog sahaja tentu nak tengok berapa jumlah bilangan followers... Dah macam ketagih pun ada. Padahal jauh lagi. Dalam 200 followers.  Entah bila nak genap 10,000 followers ni... Hmm..

Menanti dan terus menanti...

nak berangan sekejap, boleh kan...

47 comments:

  1. InsyaAllah...
    wah.. ramainya Follower Kak Mia..
    nak berangan jugak la..hihi

    ReplyDelete
  2. saya pun nak sampai 1000 follower pun payah..

    ReplyDelete
  3. wahh.. tak lama lagi tu kak mia ;D hee

    ReplyDelete
  4. Dah dekat dah tu sis... Tak lama je lagi... Hehehehe...

    ReplyDelete
  5. Tak lama lagi tu, Tup2 esok dah genap 10000.. :) heheheh

    ReplyDelete
  6. x lama dah tuh
    9k pun boleh.. sikit jer
    hehhee

    ReplyDelete
  7. pergh, 10,000. wan ni lambat benor nak bergerak

    ReplyDelete
  8. Insha Allah..dah nak sampai dah tu Kak Mia

    ReplyDelete
  9. 98++ ramai tuu, tpi tak lama lagi smpai lah 10k. :D

    ReplyDelete
  10. nak tekan follow byk kali pn xleh, cane nk tolong ni,,hehe

    ReplyDelete
  11. 9,000++ tu kira dahsyat betul tu. Saya pun tak ramai follower pun.

    ReplyDelete
  12. wah.. ramainya follower kak mia. insya-Allah akan tercapai nanti..

    ReplyDelete
  13. Bestnya ramai betul followers k.mia..InsyaAllah tak lama dah tue..;p

    ReplyDelete
  14. ramai dh skrg ni...g 200 xlama g je tu sis..hee

    ReplyDelete
  15. ramainya follower MIA.....apa kata buat segmen sure up nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam cadangan paly tu... ok juga kak sukma...

      Delete
  16. tak lama dha tu kakmia.. deno ni lagi lama, 3k pun belum sampai :)

    ReplyDelete
  17. rasanya kejap je tu...hehe pejam celik pejam celik nanti sedar2 je dah 10k....

    ReplyDelete
  18. sikit je lagi tu kak :) sabar sikit je lagi kak mia eh

    ReplyDelete
  19. Kalau OKje agaknya 20 tahun akan datang kot Mia...hehe

    ReplyDelete