image Pengumuman Pemenang Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com - Mia Liana

Wednesday, 1 May 2013

# Segmen Bloglist

Pengumuman Pemenang Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com


Alhamdulillah, Mia telah pun selesai memasukkan semua blog pemenang ke dalam bloglist Mia. Tahniah diucapkan kepada pemenang. Untuk yang tidak berjaya, diharap jangan berkecil hati. Boleh cuba untuk segmen yang seterusnya nanti.

Segmen #2 Bloglist 12 Jam Mialiana.com telah menerima sebanyak 96 penyertaan dan persaingan adalah terlalu sengit. Senarai peserta segmen ada di SINI. Sukar betul Mia ingin buat keputusan. Pada mulanya Mia ingin memilih 15 blog sahaja tetapi entah macam mana semasa pemilihan dibuat, Mia telah memilih 19 blog yang bakal menyerikan bloglist Mia bagi bulan Mei dan Jun 2013. Rajin-rajinlah update blog selepas ini ya...

Dengan ini, Mia ingin mengumumkan pemenang-pemenangnya ialah :-
  1. http://www.menulismenconteng.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  2. http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  3. http://www.paly.my/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  4. http://www.ciklilyputih.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  5. http://maszull.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  6. http://www.erazfadli.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  7. http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  8. http://www.bicaramakdara.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  9. http://yangbaik.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  10. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  11. http://pape-jer.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  12. http://relakssminda.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  13. http://msvelentine.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  14. http://zamani84.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialiana.html
  15. http://www.kisahemasputih.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  16. http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  17. http://rossacalla.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  18. http://www.fizgraphic.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
  19. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/segmen-2-bloglist-12-jam-mialianacom.html
Diharap semua pemenang dapat memasukkan blog Mia ke dalam bloglist masing-masing. Sekiranya dalam tempoh 3 hari, blog Mia tidak ada di dalam bloglist bermakna blog anda akan digugurkan dari bloglist Mia dan akan digantikan dengan blog lain. Harap ambil maklum tentang perkara ini. Terima kasih ya...

bakal penghias dan penyeri bloglist cute Mia selama 2 bulan...

105 comments:

  1. Alhamdulillah termasuk...terima kasih kak mia.. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniahla kepada pemenang...takde rezeki..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rajin2 la update blog ya lepas ni... mungkin ada rezeki pada segmen seterusnya.. ;)

      Delete
  3. Alhamdulillah listed. terima kasih byk2 kak mia :)

    ReplyDelete
  4. wah...yang pertama plak tu...terima kasih kak mia...terharu2..fendy dah masukkan dlm bloglist...

    http://www.menulismenconteng.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya... thanks fendy. kak mia akan buat spotcheck semula hari sabtu ni.

      Delete
  5. kpd kak mia... leeza minta ,aaf yer tak selalu kunjung mcm dulu. sibuk kat sek...
    pengurusan masa lemah.

    ReplyDelete
  6. Yang tak join ni boleh masuk tak :P tahniah buat yg menang bloglist ni...

    ReplyDelete
  7. Thanks Kak Mia utk pemilihan ni! Hehe baru perasan kat gambar ada ping Zam ;))

    Thanks utk kesekian kalinya :))

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd yg terpilih..rajin2 lh buat entri terbaik ye..

    ReplyDelete
  9. tahniah buat para pemenang yang terpilih.....

    ReplyDelete
  10. tahniah buat pemenang...

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua ^^ mudah sikit nak blogwalking kalau ada neew entri :)

    ReplyDelete
  12. Yeah dapat...
    Tq Mia....
    Tambah semangat lagi nak update blog ni....

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada semua yg berjaya......

    ReplyDelete
  14. tahniah pada pemenang . tak ada rezeki saya :)

    ReplyDelete
  15. Tq kak mia..mv mssukkn akak dlm bloglist

    ReplyDelete
  16. tahniah buat pemenang..=)
    rezeki x menyebelahi lg..

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah termasuk dalam list....thks Mia

    ReplyDelete
  18. again and again.... ^___________________^.... terima kasih kakak Mia ku sayang... love you! tahniah juga kepada mereka yang lain yang telah terpilih....

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat semua yang tersenarai..

    ReplyDelete
  20. tahniah semua..kathy takda rezeki..mana tahu akan datang pulak......

    ReplyDelete
  21. Salam Mia,
    Terima kasih krn sudi pilih blog saya yg tak segah blog2 lain yg terpilih. Kepada yg berjaya, Tahniah! yg tidak berjaya...cuma belum tiba masanya, cuba lagi.

    p/s: Mia, cite skit...kenapa pilih blog saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam bin muhammad.... sama2 ya.

      p/s: hmmm... tak tahulah nak cakap macam mana... tapi mia suka blog relaks tu...

      Delete
  22. alah tak terpilih pulak...hehehe....takpe next time akan join lg...apa2 pun tahniah kpd mereka yg tersenarai.... :)

    ReplyDelete
  23. congrats kpd pemenang. Takpa boleh cuba lagi. hehhee.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum mia...alhamdullilah blog mama terpilih mekacih mia...blog mia dah lama dlm bloglist mama....;)

    ReplyDelete
  25. Hi Mia,

    tHanks ye coz sudi bloG comot kite nie ye...
    DaH lama bloG mia daH ade dalam bloGlist kite tau...

    ReplyDelete
  26. salam..
    tak sangka tersenarai...baru dapat tau hari nie..
    by the way da lama masukkan blog mia dalam bloglist..
    thanks mia :)

    ReplyDelete
  27. Dah lama ada URL blog Mia dalam bloglist okje....

    ReplyDelete
  28. kite xde..alahaii :|

    tahniah pd yg berjaya

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. kak mia faham... jangan kecil hati ya.. cuba lagi segmen seterusnya...

      Delete
  30. Tahniahh buat semua pemenang! ^____________^

    ReplyDelete
  31. Salam kak nak tanya, macam mana kak buat html kat pos macam yang akak buat segmen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam bahrain... kak mia ada buat entri tutorial di sini http://www.mialiana.com/2013/03/tutorial-cara-cara-nak-buat-segmen-copy.html

      Delete
  32. tahniah buat semua pemenang.... ^__^

    ReplyDelete
  33. taniah buat semua yang tersenarai :D

    ReplyDelete
  34. Yeay! Terpilih..! Thanks Mia! Sorry lambat reply.. Mieza balik kampung 1hb hari tu.. Baru sampai Ipoh balik pagi tadi.. Btw, thanks lagi sekali kerana memilih ZPC sebagai salah satu blog pilihan Mia.. =)

    ReplyDelete