image CheQpPJoY Shop Giveaway - Mia Liana

Sunday, 25 March 2012

# Contest

CheQpPJoY Shop Giveaway


Mia join giveaway atas jemputan Cheqppjoy sendiri. Dah lama kenal dengan penganjur yang cute dan comel ini. Rasanya macam dah 2 atau 3 tahun kot.. Mia takkan hampakan harapan Cheqppjoy walaupun lambat buat entri ini.

Tarikh tutup pada hari esok ya, 26 Mac 2012 sebelum jam 9.00 malam.  Mia nak tag Mama Tunz dan Muja.

Syarat-syarat penyertaan:

1. jadi follower cheqppjoy.com..kalau xnk pon xpe..heee
2. peserta WAJIB like page Cheqppjoy Shop. untuk join GA ni, peserta kene ada blog and facebook.
3. buat 1 entry tentang giveaway ni dengan tajuk "CheQpPJoY Shop Giveaway" dan tag kepada 2 orang kawan..kalau nk tag lagi ramai pon xpe..kurang xboleh ye..paling penting make sure diaorg tau pasal giveaway ni..
4. letak banner GA dekat sidebar blog korang dan linkkan ke entry ni.bila da selesai, sila tinggalkan link entry korang di komen entry ni beserta dengan id facebook anda untuk fy check.
5. penyertaan bermula 05 Mac 11 sampai 26 Mac 2012.


p/s: yang lain-lain tu, kalau nak join meh la....

5 comments:

  1. lupe plak, jangan lupa join ga muja,,, hehe,, support me k :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

    ReplyDelete
  2. fy da umumkan pemenang CheQpPJoY ShoP Ga..jom tgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh terima kasih ya.. kak mia menang hadiah utama... sukanya...

      Delete