image Trafik Mialiana.com Pada 6 Mac 2012 - Mia Liana

Wednesday, 7 March 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada 6 Mac 2012

Sempat juga Mia printscreen ruangan Analytic di Akaun Nuffnang beberapa minit sebelum pukul 12.00 pagi tadi. Cepat-cepat buat, takut tak sempat pula.

Jumlah unique visitor (uv) yang datang ke Mialiana.com semalam, 6 Mac 2012 ialah sebanyak 743 views dan 506 uv. Paling ramai sekali datang antara jam 4.00 hingga 5.00 petang iaitu sebanyak 47 uv dan yang paling sedikit sekali datang antara jam 6.00 hingga 7.00 pagi iaitu sebanyak 2 uv.

Jom tengok analisis trafik blog ini semalam.... zassssss... (sila klik pada gambar untuk besarkan)



Syukur, alhamdulillah. Terima kasih kepada semua yang sudi datang blog ini. Jangan serik untuk datang sini lagi ya.....

p/s: mood suka...

17 comments:

  1. kalau pada setiap jam.. trafik masuk dalam 2 angka.. lagi ok kak...

    Maknanya ada organic traffic dtg ke blog ini

    :)

    ReplyDelete
  2. @Bro Framestone tu la.. pagi tadi tak sempat nak buat entri... tapi kira ok la ni...

    syukur sangat ramai dah datang blog ni...

    p/s: tahniah la bro, pecah rekod first time komen dalam blog kak mia ni... terharunya...

    ReplyDelete
  3. sebab dah boleh komen dekat sini... kalau x, memang xdapat nk komen la kak

    ReplyDelete
  4. wah, best dapat ramai pengunjug, bg lah tips, hehe..

    TAHNIAH..

    ReplyDelete
  5. oo.. mesti ade keistimewaan yg menggamit pengunjung ke blog ni... dari segi entry ya kah? dari segi penampilan blog nya ka? atau dari aura penulis blog ni sendiri.

    tumpang seronok.... semoga terus dan terus lagi menambah trafik dengan banyaknya... aminnnn

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/tebiat.html

    jemput kunjung ke blog saya. komenlah seadanya... menyokong dan menghargai sesama kita.

    zul a.k.a sam banjamin
    (founder of gerila penulisan kreatif)

    ReplyDelete
  6. kak mia.. saya lh salah satu pngunjung tu.. ehehe :)

    ReplyDelete
  7. tahniah mia..
    kite pun selalu dtg.. ikut mommy daddy blogger FP hihihi!!

    ReplyDelete
  8. kencangnya trafik blog akak...hehe.

    ReplyDelete
  9. tahniah..bestnya ramai datang sini....;)

    ReplyDelete
  10. weee.. congrats2.. hope lepas nie bertambah2 lagi la :)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak..best tu dapat trafik tinggi :)

    ReplyDelete