image Mia Liana Di Rumah Mak Dara - Mia Liana

Saturday, 24 March 2012

# Community

Mia Liana Di Rumah Mak Dara


Percaya ke tak? Sekarang ni Mia berada di rumah Mak Dara, teman baik Mia ni. Memandangkan ada Jemputan ke DiGi WWWOW Internet For All Awards 2012 Official Launch, Mia bercadang nak pergi sama-sama dengan Mak Dara jam 9.00 pagi nanti.

Terima kasih ya Mak Dara. Sudi tumpangkan Mia di rumahnya yang comel dan cute ini. Anak-anaknya yang cukup peramah. Pandai betul ambil hati Mia.

Jom tengok ruangan tangga yang menarik hati Mia, yang dihias secara kreatif di rumah ini... zasssss..





p/s: memang hebat Mak Dara... makin meletup-letup sekarang ni.... tahniah ya...

14 comments:

  1. tahniah....rezeki dari Tuhan....sbg kawan kita support kawan2 kan.....takecare mia kat sana..jgn noty2 ngan mak dara tuh..hahahah...rasa mcm nk terbang gi sana la pulak..hihi

    ReplyDelete
  2. wa bestnya :) when we are sharing wit other people kat blog kita, then now bersua muka da tu ke event yg sama. wa..gempak tu (^^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang gempak... hubungan menjadi lebih mesra...

      Delete
  3. cantiknya rumah mak dara. dah rumah dia, haruslah tempek gambar bebanyak kan? hee ^_^

    ReplyDelete
  4. salam kenal dari peminat tegar blog mak dara...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh terima kasih ya sudi bertandang ke sini... salam kenal juga..

      Delete
  5. wahhh...gojesnye gambar Mak Dara tuh.:)

    ReplyDelete
  6. tau takpeee gojes gilee gambar mak dara tuuu :D

    ReplyDelete
  7. hehehe terharu kerana mia sudi ke rumah akak.. selalu selalulah dtg ke teratak akak ni ye Mia... boleh minta mia ajarkan akak pasal blog blog ni ye.. hehehe

    Salam semuaaaa yang komen di atas dari Mak Daraaaaaaaa... muaaaaaaahhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiikkk cam biasa la... kita meroyan sama2 kat dalam blog... terima kasih sangat2 ya kak... will always support u...

      Delete