image Projek 100 Bloggers | Bro Framestone - Mia Liana

Tuesday, 6 March 2012

# Community

Projek 100 Bloggers | Bro Framestone

Menarik betul Projek 100 Bloggers ini. Kenal tak dengan blogger Bro Framestone? Seorang fulltime blogger yang hebat. Kini ingin berkongsi pengalaman dengan 100 blogger terpilih melalui projek ini.

Sebelum tu, jom kita berkenalan dengan blogger ni dulu... zasss..


100 blog yang terpilih akan menjadi medium pengiklanan kepada produk syarikat-syarikat di Malaysia. Setiap blogger akan menerima sponsor post. Anda hanya perlu menulis dan mempromosikan client yang akan  Bro Framestone dapatkan. Dan anda akan dibayar. Walaupun nilainya bukan beribu ringgit. Tetapi ianya amat berbaloi bagi anda yang ingin menjana pendapatan dari blog.

Mia pun nak cuba join projek ini, kot-kot terpilih ke... demi untuk support projek Bro Framestone ni....

Projek 100 Bloggers hanya untuk bulan ini sahaja.  Untuk projek ini, Bro Framestone akan mengumpulkan :-
  1. 100 blog Malaysia dan pemiliknya warga negara Malaysia.
  2. Blog yang mempunyai trafik dalam 500 uv dan keatas dalam sehari. (bukti statistik blog amat diperlukan)
  3. Blog berbahasa melayu atau english.
  4. Blog yang berkualiti (bukan copy paste & setiap post mendapat feedback yang menggalakan dari pembaca).
  5. Seminggu sekurang-kurangnya 4 kali blog di update.
  6. Tidak terikat dengan mana-mana syarikat pengiklanan.
  7. Dan sanggup memberi komitmen dalam menjaya Projek 100 Bloggers
Nak join? Mudah sahaja. Anda hanya perlu :-
  1. Promote projek ini di blog anda (dalam bentuk blog post – pastikan anda memenuhi syarat di atas), maklumat korang copy paste je la dari entry ini. Bubuh link ke entry ini dan juga borang pendaftaran.
  2. Kemudian isi borang ini.
  3. Tunggu feedback – email/call dari bro
  4. Jika layak, anda akan di pilih. Itu sahaja.
sumber : http://www.broframestone.com/2012/03/projek-100-blogger-bermula

p/s: jomlah join beramai-ramai.... rebutlah peluang ini....

22 comments:

  1. mmm...nak join tapi uv tak sampai 500 pun camne??

    ReplyDelete
  2. hem, nampak seronok tapi nasuha tak berapa faham la ;(

    ReplyDelete
  3. @azam bro kata xpe... cuba je join. nanti lepas ni kena rajin skit naikkan trafik.

    mi cuba je.mana la tahu kot-kot terpilih ke...

    ReplyDelete
  4. @gadisbibirseksi cuba baca pelan-pelan. nanti tentu akan lebih faham...

    kak mia ni pun sampai baca 3 kali, nak fahamkan betul2..

    ReplyDelete
  5. wan pon baru je join.harap2 terpilih

    ReplyDelete
  6. jom kita sama2 cuba nasib. Kena usaha dulu br tau kan..

    ReplyDelete
  7. saya pun join gak..saja2 cuba nasib..thanks sudi singgah ke blog saya.. =)

    ReplyDelete
  8. kakyong masih tak sempat lagi nak buat n3.. pasni terus nak buat lah... kang terlepas peluang pulak.. ;)

    gud luck mia.

    ReplyDelete
  9. good luck kak mia , bee tk layak :)

    ReplyDelete
  10. uv lebih 500..perghh....average pon 200 je..adesss...

    ReplyDelete
  11. gud luck kak mia ^^

    *sy x layak laa, uv rendah giler, huh...

    ReplyDelete
  12. menarik sgt... tp layakkah blog ku?? ;)

    ReplyDelete
  13. http://wanwidget.com/
    saya nk join tp xtau lepas ker x

    ReplyDelete
  14. tahniah dpt masuk
    baru je cuba mintak :)

    ReplyDelete