image Follower Mialiana.com Yang Ke 7070 - Mia Liana

Wednesday, 14 March 2012

# Blog Matters # Community

Follower Mialiana.com Yang Ke 7070


Wahhhh... Nombor cantik ni. 7070.... Jom kita tengok siapa yang kena......


Oppppsss... alamak mana link blog dia ni. Pening gak kepala Mia nak cari siapa punya gerangan. Maka, Mia pun check kat shoutbox kot-kot dia ada tinggal mesej ke.... Bila Mia dah jumpa, Mia pun pergi melawat blog dia dan follow terus sambil tanya betul ke tak dia ni follower Mialiana.com yang ke 7070.

Jom kita tengok apa kata dia...


Dan inilah blog dia...

klik pada gambar untuk besarkan

Seorang blogger yang baru, Thirah Zana... follower pun kurang daripada 10. Jom pakat-pakat terjah blog dia dan follow terus....  http://selamatpagilove.blogspot.com.

p/s: jom lah terjah sekejap.... support blogger baru....

8 comments: