image Hadiah Untuk Sofea - Mia Liana

Sunday, 18 March 2012

# Family Matters

Hadiah Untuk Sofea

Sememangnya Sofea amat suka pada produk mainan yang ada Angry Birds. Semalam, Mia dan Suami telah pun membelikan 2 hadiah mainan baru untuk Sofea. Sesuai untuk umur Sofea. Sebuah educational computer kecil untuk Sofea belajar huruf dan nombor dan sebuah bas disko yang boleh bergerak sendiri. Sambil main bas ini, sambil joget lah Sofea.

Sebagai ibu bapa, tentu kita nak anak kita kalau boleh belajar semuanya. Tapi Sofea masih kecil lagi dan satu demi satulah perlu ajar dia. Tak sabar nak tunggu dia besar. Pada masa itu, kita sudah semakin tua. Apa-apa pun nak yang terbaik untuk Sofea. 

Hari ini baru nak beri dan tunjukkan pada Sofea. Jangan cakap dengan dia tau! Tentu dia suka sangat-sangat... Surpriseeeeeee....




p/s: sayang sangat kat Sofea...

11 comments:

  1. Replies
    1. tu la... tengahari karang baru nak surprise kat diaaa.... :)

      Delete
  2. skrg gi mana2 msti nampak angry birds.. nsib baik traffic light xde design ni, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. hmmm kalau traffic lite ada design angry birds, abis kena cabut bawa balik rumah la nampaknya.

      dah budak2 nangis nakkan tu juga...

      Delete
  3. wahhh!! syoknyaa..dpt hadiah pon dah syok dah..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan? sayang sangat kat Sofea. walaupun hari ni bukan birthday sofea. lepas ni dia dah tak kacau laptop mak dia lagi.... hehehe...

      Delete
  4. Musim angry bird... Hehehe.. Brw salam kenal..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kuat betul penangan angry bird ni... salam kenal juga...

      Delete
  5. Salam, mia. Dah petang ni, tentu sofea seronok tak terhingga bila dpt hadish dia kan, hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok sangat kak imun. asyik nak main aje dengan laptop dia. pastu dia main bas dia tu kelip-kelip dengan lagu disko, sambil joget-joget dia. suka sangat2...

      Delete
    2. angry bird ni simple, tapi populariti memang gempak. bukan malaysia ja, tapi dunia. ella pun suka, huhu.. huhu, angry bird2x..

      Delete