image Badge Promotion untuk Blogger of the Year Digi WWWOW Awards 2012 - Mia Liana

Sunday, 25 March 2012

# DiGi WWWOW Awards

Badge Promotion untuk Blogger of the Year Digi WWWOW Awards 2012

Hmmm... ramai betul blogger masuk kategori Blogger of the Year Digi WWWOW Awards 2012. Adakah dapat mengatasi pencalonan pada tahun lepas? Tahun lepas sampai seribu lebih. Tahun ini tak tahu pula. Kita tunggu sahaja.

Mia baru sahaja siap Badge Promotion untuk sesi voting /undi yang akan mula dibuka pada 23 April hingga 13 Mei 2011 ini.

Inilah hasil dari air tangan Mia...


Setakat ini, inilah idea yang ada buat masa sekarang demi mewar-warkan kepada semua pengunjung blog ini. Mia letak di ruangan side bar kanan blog ini dan pautkan ke page vote. Sudi-sudikanlah klik dan lihat dulu page Mia dalam tu ya...

Ataupun boleh klik SINI untuk lihat page di bawah ini..

klik pada gambar untuk besarkan

Apa-apa pun persaingan memang cukup hebat kali ini. Mia amat memerlukan sokongan padu daripada rakan-rakan semua pada tahun ini...

Hadiah untuk kategori ini...


Sementara Mia belum sempat nak buat video lagi, jom tengok video promosi Mia tahun lepas....




p/s: sayang anda semua ketat-ketat....

16 comments:

  1. Replies
    1. nak masuk pencalonan ke nak vote?

      kalau nak masuk pencalonan sila buka http://www.wwwow.my

      kalau nak vote, tak boleh lagi. kena tunggu habis sesi pencalonan...

      Delete
  2. Oh! Wowwww yang ini rupa-rupanya. Hehe...

    All da best to you Cik Mia! :-)

    ReplyDelete
  3. wahhhh....wish all the best kak mia.nnti kita tlg vote :))

    ReplyDelete
  4. Wwwoww...sokongan padu 110% akan di berikan...

    ReplyDelete
  5. wah..bestnye..nak masuk x layak kot..blog picisan je...mesti vote utk mia n makdara..kelas ko jah..memang kene wat promo cam video mia tu ker...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih ya kak pah,penyokong kuat mia tahun lepas...

      Delete