image Dapat Surat Daripada Google Adsense Support - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 25 August 2012

# Blog Matters

Dapat Surat Daripada Google Adsense Support




Alhamdulillah... Surat yang dinanti telah pun sampai semalam. Jauh tu dari USA.

Surat ini mengandungi maklumat penting akaun Google Adsense iaitu Personal Identification Number (PIN). Mia perlu membuat pengesahan akaun dengan PIN ini untuk mengaktifkan pembayaran bagi akaun Mia.

Leganya... syukur sangat. Ada jugalah pendapatan sampingan untuk blog ini nanti. Walaupun sedikit tetapi lama-lama boleh jadi bukit. Boleh cashout bila dah cecah USD 100.00

p/s : mood suka..
Published with Blogger-droid v2.0.6

38 comments:

  1. baa~ CAK!!

    waaa.. rezeki!! ajar saya boleh kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun masih belajar lagi ni.... Tengah belajar dari blog2 lain yang dah pakai ads ni..

      Delete
  2. Tahniah... Nak bgtau admin ni, kami jeles ni .. ngahahahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Harimau... Jangan jeles2.. Mehlah guna ads ni juga...

      Delete
  3. wahhh jauhnyee dari USA ^_^

    kak shared2 kak dpt income nnt heheee :p

    insyallah kak xde aral melintang smpai lah nnt shida kat johor nuhh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah... Jauh betul... Nanti akak share kan citer tentang income dari ads ni...

      Hehehe... Tak sabar nak tunggu Shida turun sini.... ^_^

      Delete
  4. salam kenal mba.
    tetangga jauh nih,dari negeri seberang.

    wah,,,senangnya di terima google jadi partnernya,
    saya masih di tolak terus,,bagi tips nya supaya bisa diterima.
    thanks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga ya... Boleh lihat entri sebelum ini tentang permohonan akaun google adsense telah berjaya di dalam blog ni...

      Delete
  5. btul2 pro diorg ni.. semua pakai black & white.. congratz, kak mia ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah... Siap hitam putih lagi... Rasa confident sangat...

      Delete
  6. wooooooooooooo..cemane nak buat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena mohon dengan Google Adsense dulu... Perlu ikut prosedur dan syarat2 yang ditetapkan..

      Delete
  7. wah dah cukup $50 la tu..
    sekali jer dia hantar bila ckp $50.
    nanti dah x yah dah..
    tahniah Mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uikkk hehehe Sop... Masih belum cukup lagi tapi dah hantar surat dulu...

      Delete
  8. hehe , boleh ajar tira ni :)
    camne ye ...

    haaa , lupe nak jemput .
    singgah sini ye join GA tira :)
    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    ReplyDelete
  9. Wah... Blog melayu boleh guna GA ni ye.. tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh... Tapi kalau nak dapat akaun GA ni kena guna blog berbahasa Inggeris...

      Delete
  10. Tahniah mia...
    ada masa ajarla kami...benda canggih manggih ni kekadang ada jgk yang tak tau lagi...macam saya ni la...heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Aleen... Mia ni pun masih belajar lagi tentang Google Adsense ni...

      Delete
  11. Tahniah dah dapat pin number dari Adsense,
    hari ini saya terkejut a/c nuff saya telah bertukar menjadi non-glitterati,entah apa pasal,rasa2nya saya pun nak jadi mcm Mia,sampai sini saja dgn nuff ni,asyik nak untung berlebih2 dari blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya thomas... tu la mia dah tak nak lagi dengan nu**n**g lagi... sebab tu terus tukar google adsense...

      Delete