image Banner Untuk Alycia dan Dayana - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 8 August 2012

# Banner Gift

Banner Untuk Alycia dan Dayana

Hmm... banner gift Mia kali ini adalah untuk blogger Alycia dan Dayana. Kedua-duanya peminat setia pink. Kalau tiada warna di blog mereka, memang tidak sah. Jadi bila buat banner kenalah juga letak pink, kot-kot merajuk nanti susah nak dipujuk.

Inilah hasil banner yang dibuat mengikut citarasa mereka. Jemput tengok ya...








Eh! Sambil-sambil jom terjah dan kenal dengan mereka... pink lover...

p/s: ada lagi beberapa banner selepas ini....

26 comments:

  1. Comel la..akak ada buka tempahan ke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. taklah.. ini adalah hadiah banner sempena mialiana.com melebihi 7000 followers.

      kisahnya ada di sini..http://www.mialiana.com/2012/06/segmen-banner-gift-daripada-mialianacom.html

      Delete
  2. oh shuke.. tq mia.. nnt alycia tepek di blog ;)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih cik rongok... Ni je yang kak mia reti nak buat....

      Delete
  4. Cantik2..mia mmg pakar..
    tahniah kepada yg berjaya mendapat hasil tangan mia.. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. terima kasih kak mia... kanak2 ribena dieyna mmg suka haha

    ReplyDelete
  6. haah comel la kak mia ;) sweet je tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... baby suka eh... nanti nak juga macam ni ya..

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih sop... ni je yang mampu mia buat sebagai penghargaan kepada follower...

      Delete
  8. Replies
    1. terima kasih ya eca... selamat berkenalan dengan mereka...

      Delete
  9. comel kak..tgk lama2 menarik dia bertukar2 hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kalau tengok sekejap tentu tak perasan.. :)

      Delete