image Main Game Coin Dozer - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 21 August 2012

# Entertainment Matters

Main Game Coin Dozer



Hmmm... Sekarang ini tak tahulah. Rasanya dah macam satu kemestian nak main Coin Dozer setiap hari. Salah satu aplikasi game untuk android. Best betul main. Rasanya dah kemaruk pun ya...

Mainnya pun cara santai-santai sahaja. Bila coin penuh, barulah seronok nak main. Bila dah habis coin boleh ditebus dengan prize dalam koleksi kita ataupun tunggulah beberapa jam sehingga coin banyak semula.

Di handphone Mia ni dah nak hampir 37,000. Banyak juga tu. Mula main game ini sejak handphone ini dibeli. Gambar kat atas tu paparan game Coin Dozer di Galaxy Tab anak saudara Suami Mia.

p/s: seronoknya main game ini...

Published with Blogger-droid v2.0.6

8 comments:

  1. Tak reti sgt nk main game nie..asyik jatuh jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedih skit.. memang akan jatuh ke tepi coin nya. rasa seronok bila coin tu jatuh kat bawah...

      Delete
  2. --off topics--

    chat boc tak boleh akses di opis..so uncle singgah di ruangan komen...klik iklan mahal untuk mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke? sori ekk... takpe uncle dibenarkan komen... thanks ya uncle...

      Delete
  3. Sekarang bro dah ketagih main game ini....

    Adeh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uiiii susah tu dik Bro bila dah ketagih ni... Kejap2 mesti nak check dah berapa banyak Coin yang ada. Kalau duit betul kan best.... #MOOD BERANGAN JAP

      Delete
  4. xreti dah nak men heheee..dah lama xpegang game nih! haihhh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala tak pe... Jangan sampai ketagih... Huhuhu tak sanggup Kak Mia....

      Delete