image Trafik Mialiana.com Pada 14 Ogos 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 15 August 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada 14 Ogos 2012

Trafik Mialiana.com Pada 14 Ogos 2012

Alhamdulillah. Syukur sangat-sangat ni. Trafik Mialiana.com pada hari semalam masih lagi seperti yang diharapkan. Yelah manalah tahu, kot-kot dah sibuk nak raya trafik blog pun menurun. Bila Mia check, masih lagi lebih 500 visitors. 

Trafik blog ini sejak 2-3 bulan ini masih lebih 500 visitors (500-700 visitors) pada hari Isnin hingga Jumaat dan lebih 400 visitors pada hari Sabtu hingga Ahad. Kadang-kadang ada juga lebih 600 visitors, bergantung juga pada entri yang dibuat. Ada juga turun dan naik, sukanya Mia sebab ada juga orang yang sudi bertandang ke sini. Terima kasih ya kepada semua pengunjung.

Trafik blog ini sebanyak 671 visitors pada hari semalam dengan pecahan berikut :

Search Traffic : 405 visits
Referral Traffic : 183 visits
Direct Traffic : 31 visits
Campaigns : 52 visits

Keyword yang panas pada hari semalam... jom kita tengok... zasssss...






p/s:bestnya... mood suka....

46 comments:

  1. Bertuah Mia, time2 bz nak raya pun ramai yg ziarah blog ni...Alhamdulillah

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, ni rezeki kak. earning mesti naik punya. hee

    ReplyDelete

  3. nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya outbound... di balas balik kunjungannya..

      Delete
  4. tahniah..bkn senang nk maintain trafik yg tinggi.
    gud job sis!!

    ReplyDelete
  5. tahniah kak..ramainye org cari info dkt blog akak..

    ReplyDelete
  6. banyaknyer orang search pegi blog dia.. tahniah kak mia.huhu

    ReplyDelete
  7. banyak betul keywordsnya kak...teruja! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... ramai plak yang cari keyword tu dan ke sini...

      Delete
  8. ramai yg rajin ziarah tu..tahniah mia sb mia pun rajin buat n3.

    ReplyDelete
  9. wahh meriahnyee mialiana.com! hehe paling suke n0 52 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehheeh cantik ke blog kak mia ni... segannya...

      Delete
  10. jelesnya ngn akak..macam mana akak boleh tarik ramai orang singgah sini yea?? akak selalu BW??

    ReplyDelete
    Replies
    1. selain daripada bw.. kena buat entri yang pelbagai.. bila orang search, kuar entri di blog kita..

      Delete
  11. hebatla..sy cube mentenkan trafik je..tp tak cecah 200 sehari lagi...

    ReplyDelete
  12. Majulah blog untuk negara,eh!betul ke ni?..apa2pun tahniah pada awak.

    ReplyDelete
  13. musim perayaan ini ramai yg sedang mencari.. :)
    macam2 dok cari.. nasib baik a xder keyword masuk cari buat mercun.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk memang mia tak buat entri pasal mercun kat sini... hihih...

      lepas ni mesti ada kuar, sebab sop dah sebut kat sini... huhuhu

      Delete
  14. selamat ya..
    semoga trafiknya semakin meningkat..

    ReplyDelete
  15. slalu klau minggu pertama raya trafik mmg down trus, erkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang macam tu lah gayanya. boleh sempat update entri. nak bw memang tak cukup masa, sibuk beraya ke rumah sanak saudara...

      Delete
  16. jeles sy sis...bila nak dapat naikkan trafik ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti eryati pun boleh dapat trafik macam ni... kena rajin update blog dan bw...

      Delete
  17. terbaik kak. sumbang sikit trafik tu. hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... takleh nak sumbang skit... huhuhu minta maaf ya.. kalau boleh dah buat dah dari hari tu..

      Delete