image Hadiah "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" Dah Sampai.... - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 1 August 2012

# Contest

Hadiah "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" Dah Sampai....

Hadiah "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" Dah Sampai....


Alhamdulillah.... balik sahaja rumah tadi, Makcik Leha, jiran sebelah rumah Mia ni kata ada bungkusan pos laju untuk Mia tengahari tadi. Dia dah tolong ambilkan. Mia dah macam dapat agak hadiah "Awesome Give Away Dunia Sebenar Shida" yang sampai ni.

Hadiahnya ialah MISS ROSE mascara waterproof & long lasting...

Bila tengok sahaja sampul, wahhhh terus suka tengok hadiah ini daripada Ain Studio. Bestnya.... terima kasih  ya Shida... Hmmm boleh pakai masa hari raya nanti... so sweet...

p/s: kisah macam mana Mia boleh dapat hadiah mascara ini, ada dalam entri INI.

16 comments:

  1. wahh, cpat dapat.. sy tggu button, hikk...

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia :)

    bawa btenang semua shida masih dlm proses nak menghantar hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya shida... alhamdulillah suka sangat ni...

      Delete
  3. Tahniah sis.. Dapat mascara raya tu...calit jgn tak calit nnt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis... ya memang of course nanti raya calit kat bulu mata... hehehe ;)

      Delete
  4. best la akk. hehe. liplap mata raya nnti ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheheh.. maskara ni warna hitam... terima kasih ya shuhada...

      Delete