image Mia Liana Ahli Geng Terjah Di Sop.Name.My - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 11 August 2012

# Community

Mia Liana Ahli Geng Terjah Di Sop.Name.My

Geng Terjah Di Sop.Name.My

Hmmm... sesiapa yang blogwalking ke blog Sop tentu ada perasan senarai ahli geng terjah yang terpampang di side bar blog Sop. Salah seorangnya ialah Mia. Sesiapa pun boleh jadi Geng Terjah untuk segmen Blog Review yang sedang berlangsung. Hanya perlu komen dan berilah cadangan kepada blog yang sedang direview. 

Sop ini pula bukan sembarangan dengan Mia. Kiranya teman lama Mia dalam dunia blogging, sama-sama newbie dengan Mia pada masa itu. Jadi, tentulah Mia akan support segmen Sop ini...

Setiap orang tentu ada pendapat yang berbeza. Sekurang-kurangnya tuan punya blog yang di review tahu apa pandanga blogger lain terhadap blognya. Secara tidak langsung, ianya turut membantu dalam memperbaiki blog tersebut.

Pertama kalinya yang Mia ucapkan tahniah semua yang join segmen Blog Review yang dianjurkan oleh Sop. Diharap jangan berkecil hati dengan segala komen dan pandangan daripada Mia. Mia cuma berikan cadangan yang membina. Kalau tidak suka pun tidak mengapa.

p/s: semua orang pun ada silap, tapi harus jadikannya sandaran untuk berubah kepada yang lebih baik...

24 comments:

  1. mcm mana nak join,, rasnya ari tu muja ada gak wat entry pasl sop,, tapi tk de lak kat senarai tu,, huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba tanya sop kat shoutbox dia... nanti dia akan jawab..

      Delete
    2. terjah blog yg direview secara aktif (sekurang-kurang 3) akan tersenarai secara automatik :)

      Delete
  2. wahh,, bestnye..teringin nak join gakk :D ..hehe

    btw, sudi lah jenguk dan komen ke sini sat .. :D
    memerlukan komen yang membina dari anda ..

    http://www.coretancikmisi.com/2012/08/freebies-salam-aidilfitri.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... join je. hmm.. kak mia dah balas balik kunjungan cik misi dan komen dalam entri tu... :)

      Delete
  3. Replies
    1. hmmm.. cuba contact sop di shoutbox dia..

      Delete
    2. terjah blog yg direview secara aktif (sekurang-kurang 3) akan tersenarai secara automatik :)

      Delete
  4. Terima kasih Mia kerana entry khas Geng Bloggers.
    Untuk sertai Geng Terjah, hanya sertai geng lain terjah dan berkomen tentang blog yang direview. rakan2 yg aktiv beri pandangan tentang blog yang direview akan Sop senaraikan dalam geng terjah. Tak payah isi borang... hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama sop... thanks sudi jawabkan komen di entri ini...

      Delete
  5. shida pun xsgka..ttbe ade tp mmg nk bg pndpat kat stiap review yg dbt abg sop..spya dorg pn leh bt pkara yg sma bila blog shida dreview..nk tahu sgt2 pe komen korg tentg blog shida..bila dah tsenarai alhmdllah amin heheee tq abg sop dan kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya shida tolong bagi support. sama2..

      Delete
    2. eca pun terkejut napa nama eca naik dalam senarai...rupa2nya klu kita komen sama,terus kira geng terjah ye.hehehehe.
      sama2 saling membantu rasanya =)

      Delete
  6. ada tgk senarai ahli tu tapi setakat yg tau diorg khas yg dh kena review oleh sop kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm..tang tu kena tanya sop sendiri. kak mia tak reti nak buat apa2 spekulasi takut tersilap kang... hhihihi

      Delete