image Mood Malas Nak Update Blog - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 28 August 2012

# Blog Matters # Work Matters

Mood Malas Nak Update Blog



Hmmm... Hari ini rasanya macam malas sangat nak update blog. Mia macam moody sedikit. Penat kot..Mungkin susah hati pasal dapat kerja ad-hoc yang perlu diselesaikan dalam tempoh beberapa hari ini. Nampak gayanya memang sibuk betul.

Tapi bila dah balik rumah, kesian pula tengok blog tiada update dari pagi tadi. Jadi, Mia update dengan entri ini.

p/s : sayang sangat kat blog ini... tak sanggup biarkannya tiada update hari ini...
Published with Blogger-droid v2.0.6

20 comments:

  1. Cik Ila pun syg kat blog.Tp kdg2 bila xde mood,bye2 cmtu jela kt blog.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la adakalanya kita memang takde mood... tak dapat nak dielakkan..

      Delete
  2. baby pun memang dh jatuh syg sgt kat blog tau.. penyakit malas tu memang ada la kak, tp disebabkan siang sgt2 tak berkesempatan nk online, malam terpaksa biarkan jari jemari ni menari kat atas keyboard ;) hehe
    ~alamak, tercakap byk la pulak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu baby... kesian plak tengok blog. macam tak terbela. tu yang kak mia terus update guna mobile bila dah duduk rehat2 ni..

      Delete
  3. Jangan lama biarkan blog tidak ada cerita baru nanti trafik kurang. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu pun satu faktor juga. kalau trafik dah kurang, nak naikkan semula kena usaha semula... huhuhu

      Delete
  4. akk pun dah agak kurang update blog sejak dua menjak ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. mia pun perasan juga. takpelah tengah musim beraya ni... hihihi

      Delete
  5. huhu..itulah selalu shida tlepas 3 4 5 entri, kali ni x tlepas hehe..kak dah xupdate hehee..xpe kak..cari mood balik tau..pelan2 kak hehee..blog ni xkemana ade je drpda kita tension nnt mna satu nk dkejarkn..kalo letih bawa2 berehat ye kakak ku ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal.... huhuhu musim bad mood melanda ni....

      Delete
  6. Salam kak mia.

    Memang siapa2 pun tak terlepas kan kak moody2 ni.

    Cuma, bila dah smpai satu thp..moody cmna pun, penat cmna pun, mesti nak update. kalau tak update pun, mesti jengah satu dua blog..dah rasa syg kat blog, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya lana.... ;) memang sayang sangat kat blog ni..

      Delete
  7. slmt hr raya..sma la kita..dah xde modal nk tulis apa..hihi

    ReplyDelete
  8. tu laa kn, apa2 pun tetap nk jenguk blog ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. caliph. rasa macam tak sampai hati nak biarkannya tidak dijenguk. huhuhu

      Delete