image Restoren Mamak Dan McDonald's Penuh - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Monday, 20 August 2012

# Family Matters # Informasi Semasa

Restoren Mamak Dan McDonald's Penuh


Konon-konon baru habis beraya ini nak ngeteh sekejap kat restoren mamak. Makkk aiiii punyalah penuh tempat parking. Kat restoren mamak pun penuh dengan ramai orang.

Roti canai dan murtabak dah habis. Yang ada cuma masak gorengan dan lauk pauk. Terpaksa bungkus apa ada dan makan kat rumah keluarga Mia.

McDonald's pun penuh juga. Cukup sesak walaupun dah malam macam ini. Lokasi tempat di Parit Raja.

Masih banyak kedai makanan belum dibuka pada hari raya kedua. Hmmmm..

Published with Blogger-droid v2.0.6

18 comments:

  1. kl area umah sy di kl,kedai mamak sume tutup..

    ReplyDelete
  2. mohon bawak stok lemang n uncang teh dalam kete bebanyak, nti makan lemang n ngeteh dalam kete jer la. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkkk... heheheh.. dah macam picnic dalam kereta... fiuhhhh.

      Delete
  3. nasib baik beraya kali ni ada nasi tomato kt umah adik ipar.. so, x perlu kuar gi restoran, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo gitu.. masak banyak raya pertama dan kedua. tapi bila dah ramai, cepat pula habisnya. makan tambah-menambah. tu yang sebelah malam stok makanan dah habis... huhuhu...

      Delete
  4. memang penuh semuanya ya, makan biskut raya le ya

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. tu la... balik dah lewat malam, nak masak pun dah tak larat. nak beratur drive thru mcd pun panjang.. huhuhu bungkus kat restoren mamak je..

      Delete
  6. uncle kelamarin satu family pergi pacific. teringin nak makan kat mc D, mujur dapat juga beli ..time tu mmg tengah pack dengan orang berpusus-pusu macam tak pernah makan McD setahun huhuhuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... untung company mcd musim raya ni... ramai yang makan kat situ...

      Delete
  7. benar. kedai mamak dan mc'd penuh!!!! leeza sendiri serbu kedai mamak malam 1 syawal ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan... siapa yang buka kedai makan time2 macam ni boleh untung besar...

      Delete
  8. balik smlm kedai suma x buka
    pergi mcd penuh jer
    drive thru pun kena tunggu 1 jam
    adoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiiii lagi penat tunggu dalam kereta untuk drive thru... lebih baik masuk dalam beli tapau...

      tentu tension kan momoy...

      Delete
  9. biasalah sis, kalo xpenuh mmg saja la.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal.... Huhuhu.... Banyak untung sapa yang buka kedai waktu tu...

      Delete