image Dapat SURPRISE Daripada Mak Dara... - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Thursday, 16 August 2012

# Community

Dapat SURPRISE Daripada Mak Dara...

Sukanya hati tidak terkira.... Mia rasa terkejut juga bila tengok kat Facebook tadi, Mak Dara post di timeline Mia....

Surprise.... Tempohari Mak Dara ada buat segmen Surprise tapi Mia tidak sempat nak join. Maklumlah sekarang ini sibuk dengan persediaan nak raya lagi. Ada juga Mia tinggalkan komen, saja je cakap ada surprise tak untuk Mia? Tak sangka pula Mak Dara pun buatkan untuk Mia juga...

Cantik kan... Design kad raya yang dibuat oleh air tangan Mak Dara ini. Terima kasih ya. So sweet. Miss u so much!



Kepada Mak Dara sekeluarga Mia ingin meminta ampun dan maaf mana tahu di sepanjang persahabatan kita ini ada tersinggung ke apa.... Selamat Hari Raya Aidilfitri..

p/s: speechless... design kad raya yang terlalu dan amat sweet.... terharunya...

20 comments:

  1. dpt kad raya ye sis...simple but menarik design yer..slmat hari raya sis! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... terima kasih ya ayut... selamat hari raya juga..

      Delete
  2. cantiknye..ika xsempat nk join hari tu.hihi

    ReplyDelete
  3. slmt hari raya..maaf zahir batin yer :)

    ReplyDelete
  4. wah cabtik kad raya 2...selamat hari raya kak..maaf zahir batin..nak duit raya ble,,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga mrs velentine.. kalau nak duit raya kena datang rumah... ;)

      Delete
  5. selamat hari raya kak mia...maaf zahir batin. hati2 juga memandu di hari raya nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... kak mia pun begitu juga... take care.. ;)

      Delete
  6. assalamualaikum mia...cantik kad raya dr mak dara tu kan...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... haah mama.. memang cantik dia buat...

      Delete
  7. Replies
    1. haah shida.. dah nak raya dah tak sempatlah nak print...huhuhu

      Delete
  8. Wowwwwww.... sweetnya ada entry untuk akak.. Tankiuuuuu Miaaaa.. Mestilah ada surprise to my BFFFF hehe.. hope mia suka ye.. Dengan ingatan tulus ikhlas akak nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan ingin mak menyusun sepuluh jari memohon kemaafan dari Mia jika ada kesilapan atau tutur kata yang salah telah diucapkan sepanjang persahabatan kita ini.. semoga persahabatan kita kekal selamanya insyaallah.. missss youuuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kak.. u too sweet for me... selamat hari raya juga. really love this friendship... miss you too...

      Delete