image Bayar Zakat Fitrah Di Jusco Bukit Indah - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 17 August 2012

# Family Matters

Bayar Zakat Fitrah Di Jusco Bukit Indah


Alhamdulillah... Baru sebentar tadi Suami Mia bayar zakat fitrah di kaunter yang disediakan di Jusco Bukit Indah.

Kami sekeluarga ada tiga orang. Jumlah zakat fitrah yang dibayar ialah RM 24.00

Sesiapa yang belum bayar lagi cepat-cepat lah ya...  Dah nak raya ni....

Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

  1. lama xg jusco bkt indah...hihi cpt2 byr..tp elok byr akhir2 kn lg bnyak pahala

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... tapi kalau last minute pun tak ok juga.. sebab dah sibuk nak masak dan persediaan raya yang lain... ;)

      Delete
  2. Saya abah yg bayarkan :) Tahun2 seterusnya entah siapa yg bayarkan zakat fitrah ni :) Kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. memanglah... nanti bila dah kahwin, suamilah yang kena bayarkan.. kita cuma tolong tengok, ambil gambar dan update dalam blog... hihihi..

      Delete