Saturday, March 31, 2012

SISTEM SARAAN MALAYSIA 2012 | PENGIRAAN KENAIKAN GAJI KAKITANGAN AWAM

 

SISTEM SARAAN MALAYSIA 2012 | PENGIRAAN KENAIKAN GAJI KAKITANGAN AWAM

Wahhhh.. akhirnya keluar juga cara-cara untuk mengira gaji baru tahun 2012 selepas pengumuman yang dibuat oleh Perdana Menteri kita pada 8 Mac yang lalu. Sila klik SINI untuk dengar rakaman audio pengumuman tersebut.

Mia pun cepat-cepatlah buka laman web JPA untuk tengok cara-cara pengiraan kenaikan gaji. Bagusnya... ada sistem kalkulator dan sangat ramah guna (user friendly). Semua orang boleh kira di sini. Sila klik SINI untuk ke laman JPA tersebut.

Selepas itu Mia pun ada download pekeliling terbaru, PEKELILING PERKHIDMATAN BILANGAN 1 TAHUN 2012 : KENAIKAN GAJI PEGAWAI PERKHIDMATAN AWAM PERSEKUTUAN DI BAWAH SISTEM SARAAN MALAYSIA untuk rujukan dan simpanan Mia kelak. Klik SINI untuk lihat pekeliling tersebut.

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Terima kasih ya... Kerajaan Malaysia...

Sumber : JPA

10 comments:

  1. syukur alhamdulillah dgn rezeki yg dilimpahkan...

    ReplyDelete
  2. Syabas kepada PM Malaysia kerana perihatin kepada kakitangan Awam Malaysia. Barang2 jangan ikut naik juga kesian kakitangan Swasta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeiii.. janganlah sampai harga barang2 naik... tak best arr macam ni...

      Delete
  3. hehe ada bagus juga sistem ini.... alhamdulilah rezeki semua tu....

    ReplyDelete
  4. cantik menu blogger aktif kat sebelah tu... boleh kongsi cam mana cara nak buat hehehe. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo yang kat tepi tu ya... yang tanya mia.. mia dah ajar dalam PM Fb...

      nati PM Mia ya.. senang skit nak ajar...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com