Saturday, March 24, 2012

Blogger Of The Year Category - Digi WWWOW Awards 2012

Digi WWWOW Awards 2012 kembali dengan wajah baru... Tentulah Mia akan tertarik lagi dengan kategori yang paling mencabar iaitu Blogger Of The Year. Walaupun Mia tidak mendapat pencalonan secara terus daripada pihak DiGi, tapi Mia akan juga cuba untuk masuk kategori ini. Kawan-kawan lain jomlah masuk ya... 

Jom tengok blogger yang telah tercalon untuk kategori ini... klik SINI.


klik pada gambar untuk besarkan

Sesiapa pun boleh masuk pencalonan untuk kategori ini atau kategori-kategori yang lain bermula pada  25 Mac 2012 hingga 22 April 2012.

klik pada gambar untuk besarkan 

Kategori yang dipertandingkan ialah :
  1. Astro Top Online Over - Achiever Under 15
  2. Google Most Inspiring Internet for Good Award
  3. inMobi Mobile Short Film of The Year
  4. Innity Funniest Video of The Year
  5. Lowyat.net Fave Tech Head
  6. Malaysiakini PhotoJournalist of The Year
  7. MSN Breakthrough Star Performer of The Year
  8. Mudah.my Most Promising Webpreneur of The Year
  9. Nuffnang Blogger of The Year
  10. Nuffnang Fave Kay Poh
  11. Nuffnang Fave Makan-Makan Expert
  12. Samsung App of The Year Award
  13. Says. My Online Shop of The Year
  14. Yahoo! Social Media Gathering of The Year
  15. DiGi WWWOW People's Choice of The Year Award
  16. The Best of The Best - The DiGi WWWOW Of The Year
Memang meriah nampaknya kali ini...

p/s: Mia nak ucapkan tahniah kepada mereka yang mendapat pencalonan awal daripada pihak DiGi.... siap ada press conference lagi untuk mereka....

18 comments:

  1. wah,, bestnye,, tapi muja tak layak agi kot :D

    ReplyDelete
  2. sy pun dh join tuuu...

    insya-Allah, tuah ayam ada kat kaki, tuah manusia mana tau? hehehehe

    ReplyDelete
  3. tq for the info. hampir lupa dah pasal ni..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. aminnnn... tapi kena cari penyokong2 kuat ni... huhuhu persaingan sangat sengit..

      Delete
  5. bestnya kak mia masuk lg , ingat lagi tahun lepas sy dpt t-shirt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. harap tahun ni bee boleh jadi peserta kempen mia lagi ya..

      Delete
  6. Teruskan akak sokong dari belakang Mia

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

October 2014 Top Supporters