Sunday, March 18, 2012

Dating Berdua Di Pappa Rich @ Taman Sutera Utama

Memandangkan minggu ini adalah minggu yang paling kritikal untuk menyiapkan assignment Malaysian Studies, Suami Mia pun ajak pergi dating ke Pappa Rich, Taman Sutera Utama petang semalam. Ala... bukannya apa. Cuma flirting. Lama dah tak dating berdua sejak dah ada Sofea. Jadi apalah salahnya.

Sekali sekala duduk melepak jap sambil minum dan makan aiskrim pun best juga. Tak de lah otak tu tepu duduk rumah buat assignment. Mia masih lagi selsema dan batuk tak baik-baik lagi dari hari Rabu lepas. Dah tak demam lagi. Penangan buat assignment kali ini. Tidur pun tak berapa cukup minggu ni.

Jom relakssss.... zasss...







p/s: habis licin semuanya......

10 comments:

  1. amboi..seronoknya mia gi dating..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mestilah seronok... dengan suami sendiri.. :) amik mood luar sekali sekali...

      Delete
  2. amboi romantik gitu kak mia dating berdua dgn suami hehe.....ye la kalau otak dh tepu takde guna dh dok mengadap keje lagi serabut ada la....dapat lepak2 ambik angin luar rasa fresh n lega skit kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheheh. haah la.... sekali sekala romantik jap... dapat juga fresh kan minda... lega...

      Delete
  3. Replies
    1. uikk caliph... memang best.... terima kasih...

      Delete
    2. hmmm, nyummm nyummmm tengok aiskrim di gambar keempat & kelima tu. amboiiii, licin ekk korang sudukan hehehe ...

      Delete
    3. biasala.... hehehe abis semua masuk ke dalam perut. tak baik membazir...

      Delete
  4. nape tak order air segelas je.. lagi romantik gitu.. segelas air dikongsi berdua hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... tak terfikir lak masa tu. tapi bagis idea ni. len kali mia buat la...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.