image Kad Raya Daripada Blogger Shida - Mia Liana

Wednesday, 15 August 2012

# Community

Kad Raya Daripada Blogger Shida

Tempohari masa Shida nakkan alamat Mia, Mia tidak terfikir pula yang akan dapat kad raya daripada Shida. Ingatkan untuk penerimaan hadiah GA.

Semalam petang masa balik kerja, seperti biasa Mia akan jenguk dalam peti surat. Eh! Ada surat dari Ipoh. Jauhnya. Bila dibuka rupanya dapat kad raya daripada Shida. Wahhhh! Sweetnya. Siap printed lagi gitu.  Hebat...

Inilah kad raya yang cantik dan lembut warnanya.... jemput tengok. zassss...



Terima kasih ya Shida. Selamat Hari Raya juga ya Shida. Sukanya Mia. Satu-satunya kad raya yang Mia terima tahun ini.

p/s : rasa excited betul bila dapat kad raya..

36 comments:

  1. Replies
    1. uiiii cik rongoks.. bestnya sampai tak terkira rasanya...

      Delete
  2. bestnye la kn...tahun ni x dpt lgsung...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom join tahun depan kita berbalas kad raya... tentu seronok..

      Delete
  3. best nyer..merasa dpt kad raya..org dah bp thun tak dpt kad raya,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo jom tahun depan kita berbalas kad raya pula.. nak tak?

      Delete
  4. Replies
    1. eca bia betul eca huhuhu..nk recheck alamat dear ~

      Delete
    2. terima kasih ya shida sudi berinteraksi dengan eca di sini...

      Delete
  5. bestnya dapat kad raya
    rindu sanagt nak rasa perasaan tu
    sis selamat hari raya yer =)

    ReplyDelete
  6. physical kad raya beza feeling dgn kad maya ni sebenarnya =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... beza betul rasanya. terasa macam dihargai..

      Delete
  7. sop x dapat pun kad raya tahun nih
    tahun depan nak wat prnting gak..

    ReplyDelete
  8. thanks kak mia untuk entri ini :)
    wahh sejak2 ni shida nye nama kua masuk kat blog kak mia tau hehee :)
    lorr shida ingt kak mia tau shida nak anto kad raye hehee :)
    kad biasa2 je kak..tq hehe selamat hari raya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 shida... hebatnya siap buat kad raya sendiri. tahniah ya... selamat hari raya juga...

      Delete
  9. wahh, kak mia dapat jgak yer ^^

    kad raya tu shida sendiri design tau, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah caliph... cuma yang ni terkemek sedikit.... huhuhu.. pandai shida design sendiri..

      Delete
  10. assalamualaikum mia...seronoknya dpt kad raya yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... memang seronook mama... walaupun satu tapi rasa best sangat...

      Delete
  11. Replies
    1. rasa seronok tu sampai macam nak lompat2 dibuatnya....

      Delete
  12. Selamat Hari Raya Mia ;) Maaf Zahir Batin :D untung ler dpt kad raya. tahun nie langsung tak hantar kad raya & tak terima kad raya. sibuk hantar kad kawen aje. nanti jemput ler datang majlis bulan depan lepas raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya juga ya dodol... wahhh tahniah ya, akan mendirikan rumahtangga tak lama lagi.

      Delete