image OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI - Mia Liana

Tuesday, 13 March 2012

# Contest

OHSEMM GIVEAWAY BY IRA and MIMI


Hmmm.... blogger Ira ada buat Giveaway. First time katanya. Risau juga tiada siapa yang nak masuk. Semalam sempat juga Ira beritahu pada Mia melalu twitter. Jadi, Mia pun sopport Ira dengan buat entri Giveaway ini. Tak salah, kan? Tolong war-warkan lagi pada blogger-blogger lain...

Ok.. tarikh tutup Giveaway ini adalah pada 13/4/2012. Mia nak tag Mama Tunz dan Mak Dara... Tak ramai yang masuk setakat ini, jom kita support Ira....



SENARAI SPONSOR

WAJIB LIKE/FOLLOW/ADD



-FollowMid Vill Supplier Services-Like-
-Follow- Arol Mubin -Like-
-Follow- Izzah Zakaria -Like- -Like-
-Follow- Fiq'Ra -Like-
 -Follow- Eca Dwinky Asha-Like-
 -Follow- Nabila Medan -Like-
  -Follow- Miraa Hussin -Like-
-Follow- SofiartiOktarina -Like-
-Follow- Kaka Craft -Like-
-Follow- FyaPelangi - Like -
-Follow- Rara -Like-
-Follow- MayaLisa 
-Follow- Ainul Asyirah 
-Like- Aziera -Like-
-Follow- Nijuyon Sdn Bhd -Like-
-Follow- Nia Lidia  -Add-
-Follow- Khairil Mazri -Like-
-Follow- Efa Shawls -Like-
-Follow- Aina Hanani -Like-
-Add- -Follow-Eyja Masliza-Like-


Uikk... memanglah banyak. Tapi buatlah pelan-pelan satu persatu, nanti habislah kesemuanya....

p/s: kepada yang lain-lain... jom lah join ya...

8 comments:

  1. tq tag mama..nanti mama join yer..

    ReplyDelete
  2. manyaknye.. baru plan nk join tp tengok byk2 cmni mmg semput la.. anyway goodluck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang semput pun.. tapi mia buat pelan2... lama2 abis juga...

      ok.. terima kasih ya...

      Delete
  3. hai :) maaf ganggu . saya adalah salah sorang penaja untuk Ohsemm Giveaway By Ira And Mimi :D

    anda sudah mematuhi syarat-2 yang ditetap ? kalau sudah , terima kasih ♥ kalau belum , segera berbuat demikian bagi mengelakkan sebarang kekeliruan :)

    terima kasih sudi baca comment dari saya ♥ maaf ia membuang masa anda :) SEMOGA BERJAYA ♥

    senarai peserta : http://belogeyja.blogspot.com/2012/03/senarai-peserta-ga-by-ira-and-mimi.html ♥ bye-bye :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok. terima kasih...semua syarat2 telah dipatuhi... :)

      Delete