Thursday, August 2, 2012

Rumah Untuk Disewa Di Tampoi Johor Bahru 2012

Rumah Untuk Disewa Di Tampoi Johor Bahru

Hmmm... tiba-tiba semalam Suami Mia beritahu yang penyewa sekarang ini akan berpindah ke rumah lain. Bulan Ogos adalah bulan terakhir. Memang dah ada dalam perjanjian sewa kalau nak pindah rumah kena beritahu notis sebulan awal.

Maka semalam petang dah mula sibuk nak cari orang untuk sewa rumah kami. Mia dah war-warkan kat dalam facebook.

Rumah Pangsapuri 5 Tingkat (sebelah tangki air)
Berdekatan Kipmart Tampoi, Johor Bahru

3 bilik + 2 bilik air
Mula masuk bulan September 2012


"UPDATE 24/2/2014 - DAH ADA PENYEWA"
KLIK ENTRI DI << SINI >>

Keadaan rumah baik. Keutamaan akan diberikan kepada penyewa yang sudah berkeluarga dan beragama Islam. Ada perjanjian sewa rumah (agreement)

Kepada sesiapa yang berminat bolehlah hubungi Suami Mia.

Tengok dulu macam mana dalam beberapa hari ini. Kalau tiada orang nak sewa, terpaksa jugalah kami iklankan kat dalam mudah.my.

p/s: sayang sangat kat rumah ni...

12 comments:

  1. Kebetulan tgah mncari rumah jg tapi jauh sgt lah..haha, kalau aku kat JB aku nak sewa tp ni kat kuching huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.. jauhnya kat kuching. takpe, nanti dapat lah tu..

      Delete
  2. Saya pun nak cari penyewa jugak..tapi bayar ikut hari. Jom singgah Homestay Kesidang kalau anda datang ke Melaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... homestay.. boleh juga contact kalau mia nak stay kat melaka nanti. thanks ya...

      Delete
  3. oo...bgs akk msukkn dlm mudah.my lg cpt tu org sewa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... esok lusa nanti nak advertise kat mudah... :)

      Delete
  4. salam kak..blh tau alamat specific?sy tgh cari umah sewa..adk bekerja di hosp sultanah aminah dan sy di taman daya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... oo berminat. call la no husben akak terus. kita bincang dalam telefon.

      Delete
  5. salam, kak
    kalau takde orang nak menyewa, saya nak...
    kalau kosong, bagitahu saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Dah ada orang nak sewa dan terus bayar booking. Belum sempat lagi nak iklanksn kat mudah.my

      Minta maaf ya....

      Delete
  6. Assalam..akak xde ke ruma yg nk dsewakan lg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... minta maaf ya noor sitaa dah penuh.

      Delete