image Banner Untuk Mama Maszull Dan Aynora - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Saturday, 12 January 2013

# Banner Gift

Banner Untuk Mama Maszull Dan Aynora


Segmen Banner Gift masih belum tamat lagi. Kali ini Mia teruskan dengan dua orang blogger wanita yang sangat elegan dan begitu gigih di arena blog iaitu Mama Maszull dan Aynora. Sebelum Mia buat banner tentulah nak belek-belek dahulu blog mereka. Penggunaan warna pun mengikut citarasa mereka.

Dan inilah hasilnya.....






Aynora



Harap dapat terima banner ini dengan hati yang gembira. Coding untuk diletakkan di side bar blog telah diemelkan.

p/s: Dah kenal ke belum? Jomlah terjah blog mereka...

54 comments:

  1. cantik..br perasan sy xde pon banner klip-klip tu..xreti nak buat..huk

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya zaniff... dulu pun kak mia tak reti juga buat...

      Delete
  2. Creative betul lah, emmm bila lah saya ni nak berseni.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...cantik la banner mama tu tapi nak tanya mia mmg mia buatkn nama maszull tu ada dua ss yer sori tanya mia...mcm2 mama ni kan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opppss sorry ya mama. mia tak perasan s tu. ni mia dah betulkan dan emelkan balik.

      Delete
    2. assalam mia...mekacih sebab betulkan banner mama tu ...mama dah letakkn banner tu di blog nanti mama wat n3 nyer yer...:)

      Delete
    3. waalaikumussalam mama.... sama2 ya..

      Delete
  4. tahniah kepada kedua-duanya.. dapt banner :)

    ReplyDelete
  5. ambioh syiok, hehe .Taniah untuk diorang ;)

    ReplyDelete
  6. banner klip lip lap tu cute la..haisshh..

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat Mama Maszull dan Aynora..

    ReplyDelete
  8. tahniah..terbaiklah kak mia..cantik.. mama maszull itu kenal..yang aynora itu nak berkenalan lah..hehe..nanti nak pergi terjah.

    ReplyDelete
  9. cantikk!!...nnti nk try buat jga lah..hehe

    ReplyDelete
  10. Wah cantik banner....dapat percuma lagi. Bestnya

    ReplyDelete
  11. Mesti seronok diaorang dpt banner tu Mia...

    ReplyDelete
  12. salam Mia,
    t/kasih sebab buatkan banner utk saya, simple & cantik. saya dah pasang di blog. kepada pengunjung blog mia, jomlah singgah di blog aynoranur.com. tak kenal tak cinta, betul tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam aynora...

      sama2 ya... leganya nasib aynora suka dengan banner ni...

      Delete