image Program Peralihan Laman Web/Portal Dan Anugerah Prestasi Cemerlang MGPWA 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 29 January 2013

# Work Matters

Program Peralihan Laman Web/Portal Dan Anugerah Prestasi Cemerlang MGPWA 2012


Hari ini dan esok Mia berada di Pulai Springs Resort bagi menghadiri Program Peralihan Laman Web/Portal Dan Anugerah Prestasi Cemerlang MGPWA 2012, Projek Managed Portal Services (MPS).




 klik pada gambar-gambar untuk besarkan

Ada banyak yang nak dibincangkan tentang laman web agensi kerajaan memandangkan tahun ini adalah tahun terakhir bagi SKALI Web Services menguruskan laman web agensi kerajaan. Harap dapat cabutan bertuah untuk hari esok....

 malam ni pun ada juga.... 2 hari 1 malam di sini....

28 comments:

  1. wah pulai spring, dekat dengan rumah ibu ku...dh rase rindu nk blk kg lagi..
    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

    ReplyDelete
  2. bestnyer..tahniah kpd yg cemerlang nnt..;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...selamat berkursus n semoga berjaya dlm cabutan bertuah tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... huhuhu mia tak berjaya dalam cabutan bertuah tu..

      Delete
  4. busy nyer....semoga have fun di sana....

    ReplyDelete
  5. Cemerlang, Gemilang , TErbilang . Siap ada cabutan bertuah..semoga berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... tapi mia tidak berjaya dalam cabutan bertuah tu... huhuhuh

      Delete
  6. kak mia dah habis khusus kan...?
    makin sibuklah kak mia lepas ni... kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. lepas ni ada kursus 2 hari setiap bulan sampai julai untuk laman web... heheheh

      Delete
  7. Seronok jugak bila kursus diluar kawasan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya takde lah jauh sangat.... dekat dengan rumah ni... heheheh

      Delete
  8. Replies
    1. lebih kurang macam tu lah caliph.. untuk ni, kak mia sorang saja... huhuhu

      Delete