image WeChat Dengan Shida - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Tuesday, 29 January 2013

# Community

WeChat Dengan Shida

Sungguh terharunya Mia bila baca entri di SINI di blog Shida..



Sebenarnya tidak ada apa yang kami borakkan. Cuma bincang tentang masalah blog Shida yang agak berat dan Mia tolong checkkan dah ringan ke belum.. Bila Mia check dah slim dah sekarang...


Tahniah kepada Shida sebab berjaya meringankan berat blog. Bukan senang nak buang mana yang terpaksa dibuang. Suatu keputusan yang bijak.

best juga WeChat dengan rakan blogger... mesra...
Published with Blogger-droid v2.0.6

42 comments:

  1. bes2...buat mase ni blog paly kene pause jap, domain bermasalah, hoho

    ReplyDelete
  2. kak mia... tolong check whether blog Farah slim ke tembun...ekekeke...boleh tak?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak mia, bestnya. hehehe. nak minta tlg tengokkan blog sheila juga boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... nanti senang2 kak mia tengokkan..

      Delete
  4. wah.. kak mia the best lahh.. peramah.. :D

    ReplyDelete
  5. nak buang jgklah..biar blog ringan..hehe

    ReplyDelete
  6. lepas nie nak minta tolong cantikkan blog saya dan buat blog list.....

    ReplyDelete
  7. blog k.mia kemas jerk sbb tue ringan. blog yana? ... kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yana... blog yana tu masih boleh di slimkan lagi..

      Delete
  8. wow... seronoknya ber we chat.... x nk we chat dgn kita ker?

    ReplyDelete
  9. heheee :D
    comel jerh perbualn kita kan ekekkee :P

    ReplyDelete
  10. wechat ni free ke guna kredit ? err..

    ReplyDelete
  11. tahniah utk shida jugak...... bloh mia pun ringan jugak...bukan cam blog remy...... gemuk...sarat macam tong sampah....he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq remy... blog remy tu masib boleh diperkemaskan lagi... tentu slim lepas tu..

      Delete
  12. hehe blog pon kena diet jugak ye kalau taknak berat...

    ReplyDelete
  13. Seronoknya berWeChat..
    Kalau tak silap akak ke blog Shida kelmarin. Memang lebih ringan berbanding sebelum ni..

    ReplyDelete
  14. hehe kalau blog dah slim , bolelah singgah selalu nanti xD

    ReplyDelete
  15. seronoknya berwechat...
    erm... dah lama tak singgah blog shida...
    bolehlah singgah lepas ni... :)

    ReplyDelete
  16. Macam macam kemudahan adakan sekarang ni Mia...

    ReplyDelete
  17. wahh, sesi blogger retis aktif chat, hikk...

    ReplyDelete