image Guardian Pharmacy | Dapat Free Gift - Mia Liana

Sunday, 20 January 2013

# Family Matters

Guardian Pharmacy | Dapat Free Gift


Wahhh... seronoknya. Mia pergi Guardian Pharmacy membeli barang keperluan. Biasalah kalau dah namanya wanita. Belanja dalam RM100.

Masa nak bayar, tup-tup dapat free gift. Tentulah suka. Sebab selama ini beli barang kat farmasi ini belum pernah dapat free gift. Ini adalah kali pertama. Syukur...



Dapat buku nota Guardian Pharmacy, sampel produk Neutrogena untuk anti wrinkles, keychain + torchlight Rexona dan ubat gigi Darlie. Terima kasih ya...

mood ceria...

Published with Blogger-droid v2.0.6

61 comments:

  1. Waa..banyaknya free gift. saya pun suka kalau free gift.

    ReplyDelete
  2. hihihi, benda free. semua suka, sy lagi suka <3

    ReplyDelete
  3. waahhh, best nye dpt free gift! huhu
    http://www.farhanabiella.my/2013/01/it-was-only-just-dream.html

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kak mia..rezeki tu..2 in 1..

    ReplyDelete
  5. La... boleh dapat free gift eh... PErgi tadi..tapi beli tak sampai RM100...kalau tau, dicukupkan RM100 untuk dapat free gift.. hehe

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya dapat free gift, selagi masih ada stok kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau dah takde stok... tak dapat lah jawabnya..

      Delete
  7. terbaekk..keychain tu nmpk superb!

    ReplyDelete
  8. wah bestnye.. x penah dpt lagi. untung la.. :)

    ReplyDelete
  9. Wah rezeki..banyak pulak tu dapat free gift.Kalau sy, dpt benda free ni memang buat ceria.hihi.:)

    ReplyDelete
  10. wah wah bestnya dapat free gift/..-D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...wah banyaknya free gift tu..:)

    ReplyDelete
  12. Dpt free gift.. Best nya. Bnyk pula tu item. Tentu seronok ni kan. Sya tak pernah pula dpt free gift dr guardian ni

    ReplyDelete
  13. Akak dapat sample pencuci mukalelaki 2, dan 2 sample produk loreal.

    ReplyDelete
  14. Waa..banyaknya dapat free gift :)

    http://wannserious.blogspot.com/2013/01/panduan-asas-seo-blog.html

    ReplyDelete
  15. wahh byk juga biasa org bg pen saja hehee :)

    ReplyDelete
  16. hahaha.. dia sengaja bagi free gifts byk2 sebab birthday kak mia semalam.. hahaha

    ReplyDelete
  17. banyak dapat free gift tu..
    keychain tu nampak menarik...

    ReplyDelete
  18. wahh bestnye dpt byk free gift. saya dpt buku nota aje pun dah suke sgt..

    ReplyDelete
  19. bnyk jugak free gift ygg MIa dpt =)
    syok!

    ReplyDelete
  20. Wah untunglah dapat freegift, jom terjah guardian...

    ReplyDelete
  21. BESTNYA DAPAT FREE GIFT...SAYA PUN SUKA....
    GUARDIAN TENGAH BUAT PROMOSI...

    ReplyDelete
  22. best kak mia :)
    boleh dikira hadiah birthday juga tu :)

    ReplyDelete
  23. Wah, banyaknya free gift!
    Guardian buat promosi ke Mia?

    ReplyDelete