image Mialiana.com Dalam Majalah Remaja - Mia Liana

Tuesday, 15 January 2013

# Community # From Me

Mialiana.com Dalam Majalah Remaja

Mialiana.com Dalam Majalah Remaja

Terharunya Mia bila diberitau oleh blogger Hazwan Hairy yang blog ini ada terselit dalam Majalah Remaja. Terima kasih ya...

Tentulah suka, walaupun berada dalam ulasan blogger Azwar. Nampak jelas banner Segmen Follow dan Blogwalking Mialiana.com



Mia ambil gambar dan terus abadikan dalam blog ini. Tersenyum-senyum ni...

p/s : mood ceria...
Published with Blogger-droid v2.0.6

86 comments:

  1. wah, bes masuk majalah..tahniah :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak Mia :)
    Lepas satu-satu kejayaan dikecapi.
    Moga Kak Mia terus berjaya :)

    ReplyDelete
  3. wah ttbe da banner akak.haha tahniah akak :)

    ReplyDelete
  4. eh..akak ada mention lah..haha..terima kasih kak...tahniah! sbb penulis pilih banner tu..hehe

    ReplyDelete
  5. Taniah kak mia... alhamdulillah :D

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...tahniah2 yer...:)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mia...
    Kalau Kak Mirror pun, pasti mood akan bertukar ceria
    serta merta.
    Moga keceriaan berpanjangan.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak mia ,..
    #Okay macam kenal je link blog tu . Rupa-rupanya blog saya yang terdelete tu ..hahaah.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh tahniah ya azwar. kak mia ada terselit juga tu. tq dear...

      Delete
  9. waa.. bestnya masuk majalahh.. huhu tshniahh akk., ^^

    ReplyDelete
  10. tahniah tahniah!! pewwiitt.. memang terbaik..hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah kak! bloggers skrg ni makin dikagumi

    ReplyDelete
  12. Wah popularnya banner mialiana.com...hhuuu mak remaja tak leh masuk...

    ReplyDelete
  13. tahniah kak mia ttbe terselit juga kan heheee :D

    ReplyDelete
  14. wah tahniah kepada azwar...tahniah juga kepada mialiana.com sebab terpampang banner di situ...tuah ayam nampak di kaki tuah blogger masuk majalah...haha

    ReplyDelete
  15. Sungguh terkenal kakak mia kita ni..tahniah kak... :)

    ReplyDelete
  16. tahniah kak mia..hihi
    semoga terus bersemangat dalam blogging

    ReplyDelete
  17. tahniah kak mia..teringin nak jd mcm akak :)

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. ala... tentang dia hebat bercerita... slot kecil je tapi yang penting mialiana.com tu ada kat situ... ;)

      Delete