image Wordless Wednesday #8 - Mia Liana

Wednesday, 23 January 2013

49 comments:

  1. paly blom ade lg potret kluarga bile da bsr, kecik2 ade..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... nanti dah kawin mesti kena ada satu.... ;)

      Delete
  2. Tersenyum jer dj tengok gambar ni.. Hehe.. Kenangan abadi..

    BY: DJ dan CHEF
    (djdanchef.blogspot.com)
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  3. Hepy fmly...sonok ade gmbr konvo cmni..sy bile pulak nk merasa :)

    ReplyDelete
  4. mase konvo dulu, x amik gambar kt studio pun. just posing kt area dewan tu je ngan family

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo.. ni pun ramai yang nak amik gambar. tunggu giliran lama jugak. nasib sidang 1 jadi abis je terus amik gambar.

      Delete
  5. chantek n terbaekk..May Allah bless u n ur family sis.. :)

    ReplyDelete
  6. Wow! dasat... dgn scroll & family. Syabas & tahniah dari akak :)

    ReplyDelete
  7. selalu tengok yang muda dengan family jer..yang mcm ni jarang dapat tengok..dengan suami, anak & mak ayah..sweet..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... baru je boleh sambung belajar lepas kahwin...

      Delete
  8. sofea paling fotogenik skali hihi... kenangan terindah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. susah nak amik gambar masa ni.. sebab dia banyak gerak.. nasib jurugambar pantas snap...

      Delete
  9. Replies
    1. nanti kan deq nak kawin... lepas tu ambiklah gambar banyak2 hehehe... boleh jadi potret juga tu..

      Delete
  10. assalamualaikum mia...cantik2 boleh jadi kenangan nanti...:)

    ReplyDelete
  11. daripada sudut penglihatan saya, mia liana mengikut wajah mak kan??hehehe

    ReplyDelete
  12. Seronok ada gambar kenangan macam ni. Ada dulu tak berkesempatanpun nak bergambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak salmi... memang seronok bila tengok gambar ni...

      Delete
  13. wah seronoknya, hehe . Lisa pinjam gambar kak mia untuk percubaan vector ye, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hehehe... lisa pinjam gambar yang ni ke untuk buat vector? ala segannya kak mia...

      Delete
  14. Replies
    1. yuppp.... gembira sangat2... kenangan yang terindah..

      Delete
  15. seronok tengok satu family bergambar..:)

    ReplyDelete
  16. sofea comel lah kak mia ..pndai dia bgmbar hehee :)

    ReplyDelete
  17. cantik :)
    hari bersejarah sebagai kenangan :)

    ReplyDelete