image Hadiah Giveaway Mialiana.com Telah Diposkan - Mia Liana

Thursday, 17 January 2013

# Segmen Giveaway

Hadiah Giveaway Mialiana.com Telah Diposkan


Memandangkan semalam juga semua pemenang telah pun berikan butiran yang diperlukan kepada Mia, jadi petang tadi Mia sudah poskan hadiah Giveaway. Mesti tidak sabar bukan? Mia telah poskan menggunakan Pos Daftar Pos Malaysia. Dalam beberapa hari nanti sampailah.



Tracking Number untuk Pos Daftar seperti di bawah :
  1. Paly - RD165217619MY
  2. Kak Salmi - RD165217675MY
  3. Leeza - RD165217636MY
  4. Maizatul - RD165217640MY
  5. Yan Ty - RD165217707MY
  6. Miza - RD165217698MY
  7. Nur Adriana - RD165217684MY
  8. A'isyah - RD165217667MY
  9. Fakhruru - RD165217653MY
  10. Arol - RD165217622MY

Sila maklumkan kepada Mia jika hadiah telah sampai ke rumah. Bukannya apa, Mia risau takut tidak sampai ke sana.

p/s : leganya.. dah poskan...

52 comments:

  1. nak tanye ? nak tanye ? Akak Mia , Nak Sponsor Segmen Saya Tak ?

    ReplyDelete
  2. Tak sabar tunggu hadiah sampai ke tangan :)
    Terima kasih kak mia :)

    ReplyDelete
  3. yeeaaa...terlepas giveaway...ada lagi tak....?LEKA & BZ

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak..

    kalau pos daftar mcam ni biasa brape ye ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pos daftar ni RM 2.00. pastu kena tambah setem bergantung pada berat. untuk bungkusan pendrive ni cuma tambah setem 20 sen.

      Delete
  5. tahniah buat semua, gunakan dgn elok2 tau..hihi

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada pemenang giveaway segment by kak mia. Untung dorang.

    Saya di sini dengan rendah diri nak minta sedikit ruang dalam komen ni untuk buat promosi sikit. Bolehkan kak mia?

    Kepada kak mia dan semua pengunjung blog ini, just nak invite you all semua untuk join contest yang saya organise. Boleh join di link di bawah:-

    http://amirofie.blogspot.com/2013/01/muvsmc-prediction-contest-by-boar.html

    Thanks to kak mia.

    ReplyDelete
  7. tahniah...moga semuanya selamat diterima...

    ReplyDelete
  8. WAHHHHH. BESHHHHNYE DORANG :)

    + KAKMIA .. NNTI KASI ALAMAT N NAME KAKMIA TUK DEQ TAW :)

    ReplyDelete
  9. informed :)

    tak sbr ler nk pegang adiah prtama 2013 ni :)

    ReplyDelete
  10. thank u sis , in sha allah nanti dah sampai Ty akan maklumkan.

    ReplyDelete
  11. tak sabar semua pemenang menunggu hadiah... :)

    ReplyDelete
  12. moga selamat sampai, hikhik . Taniah sekali lagi buat pemenang ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq lisa... alamak macam pelik je rasanya... ok kena biasakan jugak..

      Delete
  13. assalamualaikum mia...mesti semuanya seronok...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.. memang diorang seronok dan tak sabar2 tu..

      Delete
  14. hehe..tumpang seronok..tahniah buat semua. ^__^

    ReplyDelete
  15. Tahniah buat semua pemenang, huhuuuu saya tak menang.

    ReplyDelete
  16. wah rasa mcm best pulak tgk sampul2 tu...haishhh aritu tak nak masuk...arini dah nyesal plak...:p

    ReplyDelete
  17. Wah! Pantasnya semua pemenang hantar butiran. Mesti dah tak sabar nak terima hadiah. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  18. Kak Mia, hadiah dah sampai tadi. Terima kasih, kak Mia! :D

    ReplyDelete