image Sony Vegas Pro Meragam Tiba-Tiba - Mia Liana

Friday, 25 January 2013

# Work Matters

Sony Vegas Pro Meragam Tiba-Tiba



Alhamdulillah, design buku program telah pun siap. Tinggal nak buat mockup video je ni. Tiba-tiba Sony Vegas Pro yang kat laptop ni buat hal pulak. Meragam. Aduhai, terus kena cepat-cepat download balik. Jenuh juga nak menunggu adalah dalam hampir satu jam setengah. Ni pun tak siap lagi download.

Buat kerja petang nanti ala-ala speedy gonzales lah nampaknya. InsyaAllah boleh siap juga hari ini....  huhuhu

Inilah kerja disebalik tabir orang ICT yang orang luar tidak tahu. Tiba-tiba sahaja aplikasi buat hal. Yang mereka tahu masa event nanti semua settle.... huhuhuh

44 comments:

  1. liana, awak ke yang dapat anugerah cemca dr mase konvo oum hari tu?

    jika ya, sy ada kat situ

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/cara-banyakkan-air-susu-ibu-100.html

    ReplyDelete
  2. chaiyok2 kak mia... yakin boleh... In Shaa Allah...siap jugak petang ni...

    ReplyDelete
  3. wah.. miaada sony vegas???? saya teringin sangat nak ada software tu kak.. wah... bestnya.. kalau buat vlog dengan video2 mesti sangat awesome kan pakai software tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp.. boleh download dari internet... boni memang sesuai lagi kacak buat video nanti...

      Delete
  4. semoga dipermudahkan urusan kak mia. *smile*

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...moga settel semuanya yer...:)

    ReplyDelete
  6. hihihi..org ICT...tu la kan.keje guna system.nk cpt pon blh jd lmbt :)

    ReplyDelete
  7. heheh biasa la software ni...time org byk keja la dia nak wat hal...

    ReplyDelete
  8. Lama tak guna Sony Vegas Pro.
    Antara software video editing yang bagus!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang paling bagus untuk video editing... cepat dan mudah nak guna..

      Delete
  9. Macam2 cabaran bekerja ni.. Insyaallah, moga dipermudahkan segalanya.

    ReplyDelete
  10. Emmm... hal berkenaan ICT ni mmg agak kureeeng faham ha..ha..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. tu lah MV.. dah tanggungjawab mia... kenalah buat...

      Delete
  12. hanya kak mia yang faham pasal ICT ni...

    psst:hadiah kak mia kirim dah selamat sampai... terima kasih... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk heheheh ruha. lebih kurang macam tu lah.

      ohhh dah sampai ya... leganya rasa di hati..

      Delete
  13. keje balik tabir org iT mmg cmni kn, huh...

    ReplyDelete