image Hari Ini Hari Terakhir Giveaway Mialiana.com - Mia Liana

Thursday, 10 January 2013

# Segmen Giveaway

Hari Ini Hari Terakhir Giveaway Mialiana.com


Hari Ini Hari Terakhir Giveaway Mialiana.com

Tibalah kini. Hari ini hari terakhir Giveaway Mialiana.com yang akan tamat jam 11.59 malam nanti.  Setakat entri ini dibuat, sudah ada 42 penyertaan dengan 5 penyertaan yang masih belum lengkap.

Pagi-pagi sahaja, Mia terus belek semua entri penyertaan dan komen mana yang tidak lengkap di shoutbox. Mana yang tidak ada shoutbox, mia komen dalam ruangan entri.

Kepada yang masih belum lengkap, diharap dapat betulkan segera dan beritahu Mia kembali untuk disemak.

Bila Mia dah check semua entri penyertaan, macam dah tahu siapa yang akan dapat pendrive sony 4GB nanti. Hehehe rahsia lagi. Tengok daripada entri penyertaan tentu dah perasan, kan? Walaubagaimanapun Mia kena tunggu sehingga tamat Giveaway Mialiana.com tengah malam nanti. Mana tahu ada lagi yang nak join last minute...

Semuanya memang terbaik. Sukar nak buat keputusan. Good luck ya...

p/s: sentiasa tersenyum bila baca entri-entri penyertaan ini...

54 comments:

  1. tersnyum la sb stiap entri ade tagline Kak Mia, hehe

    ReplyDelete
  2. http://www.ckod-ckodok.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    da diperbetulkan ,sila la semak ye,,

    ReplyDelete
  3. good luck untuk semua yg join, saya ada tag mia untuk join segmen, join jon mia..

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya aynora.. kalau sempat nanti mia join...

      Delete
  4. Replies
    1. normi nanti betulkan. kak mia dah beritahu kesilapan dalam shoutbox.

      Delete
  5. gudluck utk diri sendiri dan semua yg join ^^

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya kepada semua yang join..:)

    ReplyDelete
  7. ala jue tak ikut...masa tak mengizin kan..

    huhu alasan je jue ni.kikiki..
    gdluck untuk kwn2

    ReplyDelete
  8. Gud untuk semua. Saya ni suka tgk je, nak join tak reti. :)

    ReplyDelete
  9. gud luck utk smua yg telah mnjuinkn dri..hihi

    ReplyDelete
  10. siapakah yang bakal menggondol pendrive tersebut.hehhee..good luck :)

    ReplyDelete
  11. siapalah pemenang tu,hikhik . Goodluck untuk semua yang join ;)

    ReplyDelete
  12. Wah, makin ramai yang turut serta! Sehingga 11.59 malam nanti tentu masih ada pertambahan peserta. Ingatkan nak terjah blog para peserta ptg ni tapi kena hadir mesyuarat pulak. Harap berkesempatan malam nanti.

    Good luck buat semua peserta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak salmi... malam tadi bz belek entri mereka...

      Delete
  13. leeza antara yg sgt tak sabar nk tunggu keputusan.... huuuu moga2 menang lah, terpilih lah oleh kak mia....
    tp kalau bukan rezeki pun tak per. yg penting akak dh kenal leeza kan? heeeee

    ReplyDelete
  14. Wah harap-harap leh dapat pendrive sony tu.

    ReplyDelete
  15. Dah baiki post ini :

    http://www.nurainsyahirah.my/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. apapun, siapa yang menang nanti, tahniah. :)

    ReplyDelete
  17. good luck kepada semua peserta yang bertanding....

    ReplyDelete
  18. gud luck semua... tak sabar nak tahu pemenang bertuah even sy tak join pun... ^_^

    ReplyDelete