image Carta Pengkomen Tegar 2012 - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 4 January 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar 2012



Alhamdulillah... Di sepanjang tahun 2012 yang penuh bermakna buat Mia, naiknya blog ini adalah kerana adanya pengunjung tetap dan juga pengkomen tegar. Terima kasih tidak terhingga kepada semua tersenarai dalam carta ini.

Top 20 pengkomen tegar bagi tahun 2012... jatuh kepada.....
  1. caliph shuriken (332)
  2. shidaR (286)
  3. Mrs Velentine (232)
  4. miz ruha (218)
  5. Muttallif (166)
  6. Nor Salmi (136)
  7. hainom OKje (133)
  8. IsmailDotCom (115)
  9. maszull (107)
  10. dEdEQ dE wIshEs (102)
  11. ADZA IRDAWATI aka MAK DARA (100)
  12. ummiarissa (85)
  13. boni kacak (81)
  14. Eca Dwinky Asha (81)
  15. tunz (77)
  16. Mira Adzlia (76)
  17. Si Matatajam (75)
  18. Nisa Greennnpanda (69)
  19. baby comel (68)
  20. Che Rosliza Che mat (65)
Terbaik... tahniah pada semua blogger di atas... Mia sayang kat anda semua...

p/s: tak sabar rasaya nak umumkan yang surprise itu...

36 comments:

  1. sy berada di tangga ke 4... hihi..
    tahniah buat mereka-mereka yang turut tersenarai.. ^_^

    ReplyDelete
  2. OKje ditangga ke 7.... masih top ten... tak sangka you!!!

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua yang tersenarai .. ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah ... yana terkeluar dr carta ... hehehh ^^

    ReplyDelete
  5. tahnaih buat semua pengomen tegar tu ye

    ReplyDelete
  6. yey!!ader dlm carta...hihi..thnks k.mia..saya suka..sy suka !! ^_^

    ReplyDelete
  7. Sukanya.. akak di tangga ke-6. Tahniah juga buat yang lain.

    ReplyDelete
  8. Wahhh isz tersenarai di tangga ke-8. Tahniah kepada semua yang tersenarai

    ReplyDelete
  9. alhamdllah walau shida msuk sni pejam celik pejam celik jer..TOP 20 dapat no.2 mmg rasa seronok sgt hehee :)
    xrugi baca blog kak mia yg penuh informasi yg sgt2 membantu kpd smua blogger2 dluar sana :)

    ReplyDelete
  10. ramainya pengomen tegar blog kak mia :)
    tahniah kak mia :)

    ReplyDelete
  11. wahh, x sangka dapat ranking pertama ^^

    sori bru sempat singgah sini.. bz dgn keje & level 2 spa, huh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah ya caliph...

      takpe. hope berjaya dalam interview tu...

      Delete
  12. Tarikh 4/1/2013, tarikh akak dlm labour room tu... b4 tu dh duduk dlm spital. Patut le tak terjoint... next time ek Mia. Tahniah kpd 20 org blogger penkomen tegar blog Mia :)

    ReplyDelete
  13. Haha.. tak baca betul-betul ternganga ingatkan sebulan.. ^^"

    ReplyDelete