image Ranking Alexa Di Malaysia Bawah 400 - Mia Liana

Monday, 28 January 2013

# Blog Matters

Ranking Alexa Di Malaysia Bawah 400


Rasa macam tidak percaya je bila tengok ranking Alexa blog ini.... Alhamdulillah... prestasi blog ini semakin meningkat. Terima kasih kepada semua yang sudi bertandang ke blog ini.

Alexa Traffic Rank : 82,803
Traffic Rank in Malaysia : 373


Memanglah kadang naik kadang turun, tapi masih lagi di ranking yang selesa asalkan bawah 100,000. Kepada sesiapa yang teringin nak check ranking blog sendiri boleh klik di http://www.alexa.com/siteinfo

syukur sangat walaupun trafik setiap hari tidak sampai 1k..

68 comments:

  1. tahniah kak mia! :)

    ranking blog paly atas 2k lg, hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia.. blog eraz, tak tahu la ble leh ade dalam kedudukan yang ok.. errrmmm..

    ReplyDelete
  3. lyeen masih jauh lagi..huhu...kena usaha lagi..hahhaa

    ReplyDelete
  4. saya tak paham lagi alexa ni macam mana.. kena slow2.. hehe.. skrng baru berjinak-jinak try SEO :p poning pale den hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa..nanti boleh la ajar wann pulak pasal SEO nanti..hehe :)

      Delete
  5. kak mia bg shida tips kit cmne nk naikkn ranking alexa, shida rasa cnfius cmne nk buat dia naik..kdg2 ok kdg2 teruk jatuh dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia masih belajar lagi tentang ni shida.... huhuhu setakat ni semua shida dah buat rasanya..

      Delete
  6. Waa..tahniah kak,Pasni boleh bersaing dengan blog beautifulNara la plakk..hehe

    + Permohonan Pinjaman Pelajaran MARA 2013 +

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq wann... uikkk tinggi benar tu...tak tercapai rasanya.

      Delete
  7. Dengan kerja kuat Mia, akak yakin Mia boleh lebih berjaya dari hari ni.Akak selalu support.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak mia.. Semoga tahun 2013 lagi byk pningkatan.. Blog kak mia dah kira hebat dh tu setanding blog wanita yg lain. :-)

    By: djdanchef

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Semoga murah rezeki kak mia :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...tahniah2 mia..:)

    ReplyDelete
  11. Semakin hari semakin baik kedudukan blog Mia. Tahniah ya. Semoga semakin sukses!

    ReplyDelete
  12. ranking alexa blog saya hari2 makin teruk..
    kalo sehari xupdate gitulah jadinya...
    makin teruk... nak nek balik bukan senang..kena bagimkomitmen sepenuhnya..rahniah kpd blog k.mia

    ReplyDelete
  13. wah taniah je kak mia, hehe lisa pun onderway nak turunkan lagi alexa rank . Sekarang baru berada pada 1K lebih lgi , sikit ajelah lagi, hehe

    ReplyDelete
  14. Wah, makin hebat mialiana.com! Tahniah Mia..

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada mialiana.com....sy nak capai trafik macam blog ni entah bila la agaknya...huhu

    ReplyDelete