image Photo Booth | Meroyan Dengan Mak Dara - Mia Liana

Tuesday, 15 January 2013

# Community # From Me

Photo Booth | Meroyan Dengan Mak Dara

Photo Booth | Meroyan Dengan Mak Dara

Wahhhh... sibuk betul dengan aktiviti meroyan dengan Mak Dara ini.

Jom tengok kami meroyan dengan photo booth props yang telah menjadi trend masa kini....











Uikkkk hehehe... Adoi.. Mia pun dah terjebak sama....

p/s : layannnsss...

Published with Blogger-droid v2.0.6

68 comments:

  1. Assalamualaikum. comelnya Kak mia dengan Mak Dara! vogue dah cute! heee nak meroyan sama boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... tq ya sheila.. boleh kalau nak join meroyan... hehehe

      Delete
  2. nice posse lah kak mia..krm salam kat mak dara yer kaka mia..:)

    ReplyDelete
  3. hihi... comel... sama-sama meroyan... layan aje la~~ ^_^

    ReplyDelete
  4. ekekek 2, 2 sengal.... ni klu dah jumpa geng mmg tak ingat dunia kan??? silap2 tak nak blk umah dah ni... ekeeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul2 sengan ni potia... memang pun kalau boleh tak mo balik rumah .... heheh

      Delete
  5. ekekeke. comellah kak mia dan mak dara :)

    ReplyDelete
  6. ni memamg betul-betul meriah..kak mia jangan sampai ngigau tau tido malam..hehehe..

    ReplyDelete
  7. hahahahaha..kelakar la kak mia ngn mak dara nie..hope one day bleh join sama meroyan :D

    ReplyDelete
  8. Kalau dah sama-sama blogger tu yg supporting boleh aje layaaannn:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak zakie... entah bilalah leh jumpa kak zakie...

      Delete
  9. comeiiii....rietta xpernah try lagi photobooth nie....rietta suka snap picta jerr...xsuka bergambar....

    ReplyDelete
  10. he he he... ooo meroyan berdua ek... x ajak pong... he he he... ^_^

    ReplyDelete
  11. habislah..lepas ni melekat lah virus mak dara tu..hehehehe

    ReplyDelete
  12. bila dh jumpa sekepala .. menjadilh erk ^^ comel

    ReplyDelete
  13. hehe..comel sangat kak mia dengan mak dara..seronoknya dapat jumpa..hehe..macam2 nak buat kan. Lagi-lagi sekepala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ikutkan banyak aktiviti yang nak dibuat tapi masa terhad..

      Delete
  14. assalamualaikum mia....hehehehe dua2 comel jer...:)

    ReplyDelete
  15. Wahhh nampak cute...terima kasih atas perkongsian ilmu..Photo Booth

    ReplyDelete
  16. wah....meroyan abis...sekali sekala apa salahnya...haha

    ReplyDelete
  17. Memang meroyanlah.. Tentu meriah sangat kan...

    ReplyDelete
  18. hahahaaa...mcm2 gaya...

    jom ke blog saya juga...

    ReplyDelete
  19. Bila masa berjumpa ni Mia... bizi body ni...he..he...

    ReplyDelete