image Banner Untuk Eny Dan Afraa - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Wednesday, 2 January 2013

# Banner Gift

Banner Untuk Eny Dan Afraa


Mia teruskan dengan dua orang blogger yang manis iaitu Eny dan Afraa. Mia pun cubalah buat banner mengikut permintaan mereka. Harap mereka suka dengan banner yang simple ini. Coding banner untuk diletakkan di side bar blog telah pun diemelkan.

Jom kita tengok....


i am just a girl who loves photography i don't like to call myself a pro photographer,i am just another photography enthusiast who loves taking pictures and was lucky enough to own a DSLR.





Being a good muslimah and daughter. 



p/s: jemput terjah blog mereka.....

26 comments:

  1. cantiknya banner yg mia buat, kreatiflah..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hmm.. kak mia tak berapa faham trah. kak mia guna adobe photoshop buat banner2 ni..

      Delete
  3. Replies
    1. hmm.. ni sebenarnya segmen banner gift untuk follower melebihi 8000... tengok lah nanti kalau kak mia buka balik untuk yang lebih 9000 followers lak..

      Delete
  4. wah22 tahniah yg dpt ni - sonok nya tumpang sekaki

    ReplyDelete
  5. amboih untung diorang, hehe . Taniah buat diorang

    ReplyDelete
  6. simple and nice... ^_^
    tahniah buat mereka... :)

    ReplyDelete