image Carta Pengkomen Tegar Disember 2012 - Mia Liana

Tuesday, 1 January 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Carta Pengkomen Tegar Disember 2012



Terima kasih kepada semua yang sudi tinggalkan komen di blog ini. Jom kita tengok top 20 pengkomen tegar bulan Disember 2012.
Terima kasih kepada blogger-blogger yang telah menempatkan diri dalam Carta Pengkomen Tegar Mialiana.com

p/s : pengumuman surprise akan dibuat pada birthday Mia nanti... tunggu..

68 comments:

  1. Tahniah untuk semua pengkomen tegar blog kak Mia :)
    Tak sabar nak tunggu suprise tu :)
    kejutan apakah ??? hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...meriah2 blog mia ni kan...;)

    ReplyDelete
  3. seronok betul bila org komen kat blog kita

    ReplyDelete
  4. Wow..Rajin betul mizruha comment sini yer..

    ReplyDelete
  5. hoyee hoyeee.. ade nama den laaahh :P
    #kena berusaha lebih keras tahun baru ni. hehe ^^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. terima kasih ya sis moy.. haah memang guna carta. nampak gempak gitu... hehehe...

      Delete
  7. Replies
    1. happening komen mengkomen kat sini.. jomlah join ya eca..

      Delete
  8. yeayy..nama saya ada dlm snarai tu...thanks kak mia..:)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum kak mia, ada juga nama sheila. hihi thanks kat mia juga ♥

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kak mia masih sudi letak nama baby di situ :)

    ReplyDelete
  11. nak komen jgk la byk2..hehe
    tahniah, jari dorang memang osem,

    ReplyDelete
  12. Wah, akak di tangga ke-2!
    Memang suka singgah ke sini.
    Banyak ilmu yang akak dapat.
    Tahniah buat yang turut tersenarai.
    Jom tengok carta di blog akak pulak..

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada mereka yang rajin..

    Selamat Tahun Baru Kak Mia.. sudah 2minggu tinggalkan blog :) heee

    ReplyDelete
  14. aipp 'sa mic' ada jugak? Ihiksss! Tahun 2013 ni cuba nak cari masa terluang untuk singgah ke blog kak mia selalu , hehe

    ReplyDelete
  15. mana belalang? mana belalang?... bulan januari ni nak terselit gak lah situ :)

    ReplyDelete
  16. tahniah..huhu..tak dapat jadi pengomen tegar sebab laptop rosak bulan disember hari tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aini.. ala kesiannya laptop rosak... tak mo sedih2 ya..

      Delete
  17. Etuza! oyes! apakan daya tersenarai. So tqvm, khabar terbaik dari maya online ni...tahniah semua, termasuk yang datang komen ke laman Mia ...

    ReplyDelete
  18. Wah nama saya tersenarailah no.18...best...best

    ReplyDelete
  19. ooh nama saya ada plak terselit di situ...makasih Pn. Mia

    ReplyDelete
  20. rajin2, saya pulak time sibuk x de masa dah nak update blog apetah lagi komen

    ReplyDelete
  21. susah betul nak dapat nombor satu ni.hahahaha..

    ReplyDelete
  22. huhu..xde lak dlm senarai....xpe sy akn berusaha lg..hihi

    ReplyDelete
  23. wah... tersenarai lagi... suka-suka... ^_^
    terima kasih kak mia... sudi terima komen-komen sy... ^_^
    tahniah juga pada mereka yang tersenarai... :)

    ReplyDelete
  24. Hahaha...kacang tak tersenarai sebab dah lama tak blog walking sini..:D

    ReplyDelete