image Sandal Strawberi Dari Cameron Highland - Mia Liana

Saturday, 19 January 2013

# Work Matters

Sandal Strawberi Dari Cameron Highland


Semalam, lepas sarapan pagi, Kak Aida hadiahkan sandal strawberi yang cute pada Mia. Dalam erti kata lain, selipar dalam rumah yang berbentuk buah strawberi. Terima kasih sangat-sangat ya Kak Aida. Kak Aida memang antara rakan sepejabat yang rapat betul dengan Mia.

Tempohari Kak Aida ada kursus di Cameron Highland. Kebetulan macam tahu-tahu sahaja sandal Mia yang kat rumah ni dah patut kena ganti baru. Syukur, Mia tak perlu beli baru sebab Kak Aida dah belikan.

Mia suka sandal yang macam ni. Warnanya yang merah menyala dan lembut untuk dipijak. Sweet sangat.




Terima kasih ya Kak Aida.... Sayang sangat kat Kak Aida..

p/s : selesa dipakai...

56 comments:

  1. Ala comel je sandal ni, org bagi mesti lg rasa bernilai kan..

    ReplyDelete
  2. comel dan sweet... nampak comfy juga... Farah tengah membayangkan rasanya di tapak kaki bila pakai... ^_^ heee.... selesanya...

    ReplyDelete
  3. atetete comelnya , hamboih untunglah kak mia, hikhik

    ReplyDelete
  4. ni klu belalang Jr.tgk pic nih, sure suruh beli satu kat dia... huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nak beli.. kena gi cameron highland la jawabnya... hehehe

      Delete
  5. comel dan nampak comel sangat :)
    yang penting lembut tu.
    miza pun suka kasut macam ni.

    ReplyDelete
  6. He..he..tak mo tunjuk ke sandal lama yg dah patut diganti tu Mia...he..he..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah cantiknya selipar tu..;)

    ReplyDelete
  8. Comel tu kak mia :)
    Mesti syg nk letak kat kaki kan.. hehehe

    ReplyDelete
  9. comel..lembut je..seronok nak pakai macam bantal,,hehe.

    ReplyDelete
  10. haha terbaiklah...org yg design sandal ni kreatif betul...org yg beli pulak baik hati betul...org yg dapat hadiah syok betul...

    ReplyDelete
  11. alololo omei nyee lahh.. kaler merah lg,rs nak makan je :D

    ReplyDelete
  12. Ala, comelnya.. Kalau akak mesti simpan dulu, sayang nak pakai hehe..

    ReplyDelete
  13. Tak sejuk kaki kalau pakai sandal. Maklumlah lantai jenis tile.

    ReplyDelete
  14. ok.same2...tanda ingatan tulus ikhlas dari ku utk mu ngeh..ngeh...ngeh...

    ReplyDelete