image Pizza Hut - Makan Sepuasnya - Mia Liana

SAPS Ibu Bapa ok? berikut adalah laman semak keputusan peperiksaan online SAPS Ibu Bapa yang rasmi oleh KPM

Friday, 25 January 2013

# Work Matters

Pizza Hut - Makan Sepuasnya


Memandangkan kerja di pejabat satu hari ini memang betul-betul kaw punya. Jadinya waktu tengahari yang panjang diisi dengan masa makan yang memang sakan. Makan sepuasnya. Di kala kaum Adam sedang solat Jumaat.

Mia, Kak Aida dan Dayah makan di Pizza Hut, Larkin Sentral. Sepatutnya Kak Mazni ada sama tapi dia ada hal pula. Tidak dapat nak join. Nampaknya makan bertigalah Memang makan betul-betul kenyang. Alhamdulillah...












Adoi... Kenyang betul. Nak bangun pun payah. Hehehe... Mood lepas tu ceria untuk menyambung kerja di sebelah petang.

sila abaikan diet buat sementara waktu....
Published with Blogger-droid v2.0.6

52 comments:

  1. Wahhhhh cedapnyew kak....
    Garlic bread cicah sop...abeh la kantoi diet mas ujong bln ni..

    ReplyDelete
  2. wow! banyak tu utk 3 orang makan. Hopefully lepas mkn makin producktif lah..kalau tak hulur bantal terus tdo

    :)

    ReplyDelete
  3. WOWOOwoooWWW....yummm...Yummmm tangan ketam tenggek

    ReplyDelete
  4. nieza baru pergi makan kelmarin... nak try pizza baru tu..sekali kate no stock :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala.. kesiannya... esok senang2 leh lah pegi lagi..

      Delete
  5. assalamuaalikum mia...sedapnya tengok...:)

    ReplyDelete
  6. Alahai... Terhabiskah semua tu. Boleh masuk guiness record nie. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiii memang penuh perut ni dibuatnya... makan pelan2..

      Delete
  7. Kenyang smpi ke mlm...thanks ye Mia, realease tension mkn byk2 hahaha

    ReplyDelete
  8. alamak teringatlah pula :PIZZA HUT kat keningau hari tu, ada entry etuza..but entry ni hebat banyak gambar ok..terbaik Mia

    ReplyDelete
  9. wow sedapnye tetiba ase jap g nak p pizza...heheheh

    ReplyDelete
  10. Salam buat Cik Mia...sedap nampaknya pizza tu..pagi ni kak Ummi pekena nescafe dengan cogkodok pisang ja..itu yang ada,
    Tengahari nanti baru nak celebrate besday anak gadis yang ke 21 tahun.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam.. terima kasih ya.. wahhhh happy birthday tau buat anak gadisnya.. ;)

      Delete
    2. Tenkiu Mia...sungguh bermakna buat kak Ummi.. :D
      Makan nasi Arab kat Restaurant Half Moon...nak communicate pun macam org bisu, guna bahasa isyarat..haha
      janji dapat makan... :D

      Delete
    3. oooo... mia belum pernah makan nasi arab..

      Delete
  11. Bestnya.. Kalau nak menikmati makanan sedap macam ni memang kena lupakan soal diet.. hehe...

    ReplyDelete
  12. heheh saya pun mkn pizza tapi khamis malam haritu :D mmg sedapp

    ReplyDelete
  13. hamboih sedap sungguh , haha . Lama tak lahap pizza ni,hukhuk

    ReplyDelete
  14. wahh kak mia..bila nk belanja shida hehe :)

    ReplyDelete